net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η καμουφλαρισμένη Super Duke GT

Η καμουφλαρισμένη Super Duke GT

Απο την πίσω όψη διακρίνουμε το ομοίωμα της TFT οθόνης

Κατασκοπευτικό: ΚΤΜ SUPER DUKE GT

Αν αναρωτιέστε αν βλέπετε γυρίσματα από την επόμενη ταινία Mad Max, η απάντηση είναι όχι. Ο φωτογραφικός φακός ¨έπιασε¨ την KTM να δοκιμάζει αλλαγές και μια νέα σχεδίαση για το μπροστινό μέρος του 1290 Super Duke GT.

 
Ανάμεσα στη μίξη χρωμάτων, κολλητικής ταινίας και διάφορων αισθητήρων  εύκολα διακρίνεται το νέο εμπρός φανάρι η νέα ζελατίνα και η TFT οθόνη που είναι σήμα κατατεθέν και για τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας.

Ο μπροστινός προβολέας είναι γνώριμος, αφού δανείζεται από το Super Duke R.  Στο GT όμως βλέπουμε ότι είναι πιο βολβώδης και προεξέχει περισσότερο. Η ζελατίνα πλέον είναι τοποθετημένη λίγο ψηλότερα, ώστε να αλλάξει τη ροή του αέρα προς τον αναβάτη. Το ειδικό μπουφάν και οι αισθητήρες πάνω στη μοτοσυκλέτα σίγουρα θα βοηθήσουν τους τεχνικούς της KTM να κατανοήσουν αυτές τις αλλαγές.  

Στη θέση των οργάνων βλέπουμε ένα ομοίωμα μιας μεγάλων διαστάσεων οθόνης TFT παρόμοια με αυτήν του Super Adventure S. Εμφανείς επίσης είναι και οι αλλαγές στους καθρέπτες και τα πλαστικά της μοτοσυκλέτας.

Το 1290 Super Duke GT είναι μια μοτοσυκλέτα που έθεσε υψηλά στάνταρ στην κατηγορία. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, να  δούμε στους δρόμους και τη 2η γενιά στην τελική της μορφή.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ