net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το toofast μας προτείνει 5 λόγους που πάντα πρέπει να φοράμε γάντια στην μηχανή

Εάν οδηγείτε την μηχανή σας συχνά τότε ξέρετε τους κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε σχετικά με τον εξοπλισμό που πρέπει να έχετε και τα αξεσουάρ μηχανής που θα σας είναι απαραίτητα. Πρέπει πάντα να φοράτε το κράνος σας κτλ. Ξέρετε επίσης ότι πάντα πρέπει να φοράτε γάντια επειδή πιθανόν το έχετε ακούσει, αλλά ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι;

 
Λόγος 1: Οι πτώσεις είναι απρόβλεπτες

Η πείρα σας ή το πόσο προσεκτικοί είσαστε δεν έχουν καμία σημασία, κάποια στιγμή θα πέσετε. Και δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε πότε ακριβώς θα γίνει. Κάποιος θα σας κόψει στην κίνηση, ο δυνατός αέρας μπορεί να σας ρίξει εκτός ισορροπίας, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Είτε πάτε ένα μεγάλο ταξίδι είτε πάτε στο τοπικό σουπερμάρκετ πάντα πρέπει να φοράτε τα γάντια μηχανής.

Λόγος 2: Τα χέρια είναι σημαντικά στην οδήγηση

Έχετε κοπεί ποτέ από χαρτί; Εάν το έχετε πάθει τότε ξέρετε πόσο πολύ πονάει. Τα χέρια σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματός σας και είναι πολύ σημαντικά για να οδηγείτε με επιτυχία και ασφάλεια την μηχανή σας. Για να τα προστατεύσετε, φοράτε τα γάντια σας!

Λόγος 3: Για να προστατεύσουν το σώμα σας

Λογικά κάποια στιγμή πέσατε. Ξέρετε λοιπόν ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν όλοι ενστικτωδώς είναι να βάζουν το χέρι τους για να σταματήσουν την πτώση και να προστατεύσουν τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να προστατεύσετε το κεφάλι σας και τα άλλα ζωτικά σας όργανα. Εάν λοιπόν θέλετε να προστατεύσετε την ζωής σας, η πρώτη γραμμή άμυνάς σας είναι τα χέρια σας. Φορέστε τα γάντια σας και αφήστε τα να κάνουν αυτά την σκληρή δουλειά!

Λόγος 4: Μούδιασμα στα χέρια

Εάν έχετε ποτέ οδηγήσει την μηχανή σας για πολύ ώρα, μπορεί να παρατηρήσατε ένα μούδιασμα στα χέρια σας. Εάν σας έχει συμβεί ξέρετε ότι δεν είναι μόνο άβολο αλλά και επικίνδυνο. Τα γάντια μηχανής με ενίσχυση δεν σας προστατεύουν μόνο σε περίπτωση πτώσης, αλλά μπορούν επίσης να αποτρέψουν το μούδιασμα και να προστατεύσουν τα χέρια σας από κραδασμούς.

Λόγος 5: Καλό κράτημα

Όταν τα χέρια σας ιδρώνουν από την ζέστη, το κράτημα σας γίνεται αβέβαιο. Τα περισσότερα γάντια έχουν σιλικόνη και σας παρέχουν σταθερό κράτημα ενώ τους χειμερινούς μήνες σας παρέχουν μόνωση από το κρύο. 

Περισσότερα πληροφορίες για την  μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη μπορείτε να βρείτε εδώ

 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ