net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην προσφορά της ημέρας η βαλίτσα της εταιρίας GIVI.

Βαλίτσα GIVI σε ειδική έκπτωση

Βαρεθήκατε να κουβαλάτε σακίδιο πλάτης ή να βάζετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στις τσέπες κατά την μετακίνηση σας; Τώρα με την βαλίτσα της GIVI λύνετε το πρόβλημα σας οριστικά.

 
Στο κατάστημα MONDO DI MOTO θα βρείτε την κορυφαία βαλίτσα της GIVI σε τιμή προσφοράς. Η βαλίτσα έχει χωρητικότητα 55 λίτρων τα οποία είναι αρκετά για να φιλοξενήσουν 2 full face κράνη. Για την διευκόλυνση σας μέσα στην βαλίτσα υπάρχουν ιμάντες στήριξης αντικειμένων ενώ υπάρχει και θήκη για τα έγγραφα σας. Η κατασκευή της είναι άριστης ποιότητας και διατίθεται σε δύο χρώματα μάυρο και ασημί.

Οι διαστάσεις της βαλίτσας είναι 32cm ύψος x 59cm πλάτος x 48cm βάθος. Η βαλίτσα της GIVI χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα της ενώ παρέχει στεγανοποίηση και υπάρχει πλήρης κάλυψη ανταλλακτικών.

Την βαλίτσα της εταιρίας GIVI μπορείτε να την αποκτήσετε στην τιμή ειδικής έκπτωσης η οποία είναι 225 ευρώ, έναντι των 285 της αρχικής τιμής. Η ειδική έκπτωση ισχύει μόνο σε αγορά μέσω του internet.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα MONDO DI MOTO στο τηλ.: 210 88 20 405 ή να επισκεφτείτε το site κάνοντας κλίκ εδώ.

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ