net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη RC16 παραγωγής...

Ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη RC16 παραγωγής...

Κι άλλα στοιχεία!

Στην αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών για την έκδοση παραγωγής της αγωνιστικής ΚΤΜ RC16 προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΜ Stefan Pierer!

 
Γενικότερα, ήδη γνωρίζουμε ότι η ΚΤΜ προτίθεται να διαθέσει μια έκδοση παραγωγής της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας του MotoGP, RC16. H νέα μοτοσυκλέτα έχει καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσει τόσο το κοινό, όσο και τους εμπλεκόμενους στους αγώνες και η αναμονή για την έκδοση παραγωγής έχει φουντώσει!
Καλά τα νέα λοιπόν για όσους περιμένουν! Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΜ, Stefan Pierer, μίλησε στο γερμανικό περιοδικό Speedweek και αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες για το μοντέλο, λίγο καιρό μετά αφότου είχε επιβεβαιώσει πως η RC16 θα λάβει το πράσινο φως.

Ο Pierer δηλώνει ότι η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε «τουλάχιστον 100 κομμάτια», ενώ θα είναι «όσο κοντά στην μοτοσυκλέτα των MotoGP γίνεται». Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας θα παραμείνει τετρακύλινδρος σε V, ωστόσο οι 270 περίπου ίπποι της αγωνιστικής θα μειωθούν σε έναν αριθμό της τάξης των 240.

Ο Pierer ανακοίνωσε επίσης ότι η μοτοσυκλέτα θα κοστίζει περίπου 100.000 με 120.000 ευρώ, ποσό σαφώς αστρονομικό αλλά «φθηνότερο από αντίστοιχες προτάσεις ανταγωνιστών μας», ενώ ως ημερομηνία ντεμπούτου ορίζει το 2018.



Αναμένεται επίσης ότι η RC16 παραγωγής θα απευθύνεται αποκλειστικά σε χρήση εντός πίστας, πιθανότατα αποκλείοντας την έγκριση για κυκλοφορία στο δρόμο. Δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω προς το παρόν, άρα περιμένουμε… αν και ήδη έχουμε μάθει αρκετά για να ονειρευόμαστε. 
 

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ