net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η εν λόγω μοτοσυκλέτα και οι μέλισσες που την βρήκαν! Αναμφισβήτητα παράξενο γεγονός...

Η εν λόγω μοτοσυκλέτα και οι μέλισσες που την βρήκαν! Αναμφισβήτητα παράξενο γεγονός...

Βρέθηκε μέσω…μαγείας!

Μια απίστευτη ιστορία, που εκτείνεται ακόμα και στο ανεξήγητο, συνέβη στο Αφρικανικό κράτος και αφορά την ανεύρεση μιας κλεμμένης μοτοσυκλέτας μέσω…μαγείας!

 
Γενικά, διαβάζουμε πολλά πράγματα στο διαδίκτυο που μας αφήνουν να απορούμε, αλλά το σημερινό μάλλον ξεπερνάει και τα όρια της φαντασίας. Η ιστορία αφορά την κλοπή μιας μοτοσυκλέτας στην Κένυα, για την οποία ο άτυχος ιδιοκτήτης αποφάσισε να απευθυνθεί σε… μεταφυσικά μέσα!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θύμα κλοπής επισκέφθηκε έναν «μάγο-γιατρό» -ναι, υπάρχουν ακόμα αυτά σε πολλά μέρη του κόσμου-, ζητώντας βοήθεια για την ανεύρεση του οχήματός του. Μετά από κάποιες ημέρες, συνέβη ένα αξιοπερίεργο περιστατικό.

Σε μία τοπική αγορά, ξαφνικά εμφανίστηκε ένα σμήνος από επιθετικές μέλισσες, που ενόχλησαν του γύρω παρευρισκόμενους και κατόπιν προσγειώθηκαν όλες μαζί πάνω… σε μία μοτοσυκλέτα! Ναι, αυτή ακριβώς ήταν η κλεμμένη μοτοσυκλέτα και ο κλέφτης φοβήθηκε να την πλησιάσει.

Ο ιδιοκτήτης έμαθε σύντομα το γεγονός, μετέβη στο σημείο που βρισκόταν η μοτοσυκλέτα του και την πήρε σπίτι του, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα τσίμπημα! ΟΚ, η αλήθεια είναι ότι εμείς βρίσκουμε το σκηνικό μάλλον… τραβηγμένο για να είναι αληθινό. Ωστόσο, είναι μια ιστορία που δεν την διαβάζεις κάθε μέρα! 
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ