net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σκέψεις προκαλούν οι δηλώσεις του Valentino Rossi, για τον μελλοντικό του ομόσταυλο Maverick Vinales...

«Πρόβλημα ο Vinales!»

Ο Valentino Rossi δήλωσε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον Maverick Vinales, λέγοντας ότι θα αποτελέσει πρόβλημα για αυτόν! Τι εννοεί όμως;

 
Στα δοκιμαστικά της Valencia, αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος, ο Maverick Vinales αποδείχθηκε ο γρηγορότερος όλων και τις δύο ημέρες, πέφτοντας κάτω από 1.30 και εντυπωσιάζοντας τους πάντες, αλλά και τον μελλοντικό ομόσταυλό του, Valentino Rossi.
 
Ο «Γιατρός» μάλιστα είχε επαινέσει την απόδοση του νεαρού Ισπανού, ωστόσο τώρα προβαίνει σε κάποιες δηλώσεις που προκαλούν σκέψη. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι ο Vinales θα αποτελέσει «πρόβλημα» για τον ίδιο, εξηγώντας: «Θα προτιμούσα κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία αναβάτη για ομόσταυλο, σαν τον Pedrosa. Με τον Vinales έλπιζα ότι θα έχω λιγότερα προβλήματα, αλλά μετά την πρώτη δοκιμή διαπίστωσα ότι θα μου δημιουργήσει τα ίδια θέματα με τον Jorge Lorenzo!»

Ο Rossi συνεχίζει τις δηλώσεις του λέγοντας: «Ελπίζω να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο με τον Vinales, ελπίζω τα πράγματα να είναι λίγο καλύτερα. Με τον Lorenzo η σχέση μας καταστράφηκε με όσα έγιναν το 2015. Από τότε, δεν ήταν ποτέ η ίδια».

Αν κρίνουμε από το ύφος των δηλώσεων του «Γιατρού», τότε μάλλον… δεν αναφέρεται αποκλειστικά στην ταχύτητα του νεαρού Maverick, αλλά πιθανόν και σε κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα του –εξού και η αναφορά στην ηλικία. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό, όμως;

Επιπλέον, ο Rossi αναφέρθηκε και στον Marc Marquez, λέγοντας τα εξής: «Ευτυχώς που ο Marquez δεν είναι στην ίδια ομάδα με εμένα. Έδειξε πολλά πράγματα στο τέλος της περσινής χρονιάς. Μεταξύ μας δεν θα υπάρξει τίποτα πλέον εκτός από σχέση σεβασμού. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είναι και παραμένει εξαιρετικά γρήγορος.» 

Μάλιστα! Τι συμπεραίνετε εσείς, από αυτό; Μπορεί μέσα στις δηλώσεις αυτές του Valentino να κρύβεται μια ανασφάλεια του Ιταλού, που δεν έχει κάνει και την καλύτερη του χρονιά, ενώ συνειδητοποιεί ότι πιθανότατα πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του; Εμείς ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ