net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεχειλίζει φιλοδοξία, ο Laverty!

«Στόχος σίγουρα ο τίτλος»

Ο αναβάτης των Moto GP που θα κάνει την μετάβαση στα World Superbikes του χρόνου, μιλάει για τον στόχο του, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα.

 
Αίσθηση προκαλεί γενικά τον τελευταίο καιρό ο Eugene Laverty. Ο αναβάτης των Moto GP, ο οποίος δήλωσε την αποχώρησή του από τα Moto GP με το τέλος της σεζόν, ήδη φρόντισε να προκαλέσει… αρκετό θόρυβο, με τις δηλώσεις που έκανε και τον τρόπο με τον οποίο τις έκανε!
Ωστόσο, ο Eugene μίλησε ξανά σχετικά με τα World Superbikes, την μετάβασή του σε αυτά αλλά και τον στόχο του, κάνοντας ξεκάθαρο ότι πηγαίνει για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, είπε: «Με την επιστροφή μου, σίγουρα ο στόχος είναι να κερδίσω τον παγκόσμιο τίτλο, επειδή έχω τερματίσει δεύτερος δύο φορές στα Supersport και μία φορά στα Superbikes. Κάθε φορά, όλα κριθήκαν την τελευταία στιγμή, πάντα ήμουν πολύ κοντά.»

«Όταν οδήγησα για πρώτη φορά στην Aprilia το 2012, ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Το 2013 κάναμε μια πολύ μεγάλη πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα. Πάντα ήθελα αυτή την τρίτη χρονιά, γιατί πιστεύω ότι αυτό χρειάζεται όταν θέλεις το πρωτάθλημα και οδηγείς μια μοτοσυκλέτα τόσο ακατέργαστη όσο τότε.»

«Ήδη γνωρίζω αρκετά άτομα από την ομάδα, από τον καιρό που έτρεχα μαζί τους. Είναι μια ομάδα που έχει εργοστασιακή υποστήριξη αλλά πρέπει να είναι και μια δυνατή ομάδα. Έχουν ήδη κερδίσει δύο τίτλους στα British Superbikes με δύο διαφορετικούς κατασκευαστές. Άρα, έχουμε την δομική ικανότητα για το πρωτάθλημα» 
 

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ