net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Nicolo Bulega της SKY VR46 Team.

Πρόστιμο στον Nicolo Bulega

Με χρηματική ποινή τιμωρήθηκε ο Nicolo Bulega της Sky VR46, καθώς κατηγορείται για μια άσεμνη χειρονομία που έκανε μέσα στην πίστα.

 
Ακόμα μια δυσάρεστη είδηση που αφορά την ομάδα του Valentino Rossi είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Nicolo Bulega, αναβάτης της Sky VR46, τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή, για μια χειρονομία που φέρεται να έκανε εντός πίστας, κατά την διάρκεια των τρίτων ελεύθερων δοκιμών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FIM, το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, ώρα 9.23, όταν ο Bulega έκανε μια «υποτιμητική χειρονομία», όπως ακριβώς αναγράφεται στο έγγραφο της ποινής. Οι διοργανωτές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στον αναβάτη…

Μάλιστα, η ποινή του επιβλήθηκε αμέσως και άνευ ακροάσεως, όπως επίσης αναφέρει το ειδοποιητήριο έγγραφο… Δυσάρεστα τα νέα για τον αναβάτη αλλά και για την ομάδα, ενώ ήδη έχουν φανεί αντιδράσεις, καθώς η ποινή θεωρείται από πολλούς «υπερβολική».

Ωστόσο, μετά το περιστατικό μεταξύ Valentino Rossi και Maverick Vinales στο Misano, όπου οι δύο αναβάτες αντάλλαξαν χειρονομίες εντός πίστας, ο κανονισμός είναι σαφής και κάθε αναβάτης που συμπεριφέρεται έτσι, θα τιμωρείται. 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ