net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έρχεται το τέλος της αγωνιστικής παρουσίας του Valentino Rossi;

Αποσύρεται το 2018;(!)

Ο «Γιατρός» ομολόγησε ότι βρίσκεται σε έντονες σκέψεις σχετικά με την σεζόν του 2018 και δήλωσε ότι θα σκεφτεί ακόμη και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τους αγώνες, αν τα αποτελέσματά του δεν τον ικανοποιούν.

 
Τελικά ο Valentino Rossi δήλωσε αυτού που κανείς δεν θέλει να ακούσει. Ο «Γιατρός», μετά τον αγώνα του Aragon, μίλησε για τις επερχόμενες σεζόν και δήλωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το σενάριο της απόσυρσης του από τους αγώνες είναι απολύτως υπαρκτό.
Συγκεκριμένα, ο Valentino ρωτήθηκε σχετικά με τον αν πιστεύει ότι θα τρέχει ακόμη, μετά το 2018. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Είμαι τρελαμένος με το 2018!...Είναι ένα πράγμα το οποίο θα πρέπει να το σκεφτώ, πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματά μου. Αλλά και πάλι, είναι λίγο περίεργο να τρέχω μετά τα 40 μου!»

Σχετικά με τον αγώνα, ο Valentino παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο πλέον να ελπίζει για το πρωτάθλημα, ωστόσο είναι ικανοποιημένος από την δεύτερη θέση. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα όσο τα μαθηματικά μας αφήνουν περιθώριο, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστικοί. Ήταν πολύ δύσκολο με 43 βαθμούς διαφορά και τώρα, με 52, είναι ακόμα δυσκολότερο. Αλλά είχα μια ωραία μάχη για την δεύτερη θέση και άξιζε τον κόπο. Την σεζόν την έχασα μόνος μου, με τα λάθη μου και με τον σπασμένο μου κινητήρα. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να ανακάμψω…» 
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ