net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η φωτογραφία του νέου μοντέλου σε δοκιμές.

Νέο αερόψυκτο Monster;

Μια φωτογραφία που εξασφάλισαν κατάσκοποι μας δείχνει ξεκάθαρα ότι ένα μοντέλο της σειράς Monster, αλλά με τον αερόψυκτο κινητήρα των 800 κ.εκ., δοκιμάζεται στο δρόμο!

 
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η σειρά Monster της Ducati έμεινε χωρίς αερόψυκτο μοντέλο, μετά την κυκλοφορία των Monster 821 και 1200. Ωστόσο, φαίνεται πως η σημαντική σειρά μοντέλων της Ducati θα αποκτήσει και πάλι αερόψυκτο μοντέλο, το οποίο θα βγει στην παραγωγή το 2017!

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, την οποία εξασφάλισαν Αμερικανοί κατάσκοποι, το μοντέλο που δοκιμάζεται είναι ξεκάθαρα ένα Monster, ενώ ο κινητήρας που διακρίνεται είναι η αερόψυκτη μονάδα που χρησιμοποιεί το Scrambler 800. 

Οι πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν για αυτό το μοντέλο, μας λένε ότι ο κινητήρας θα αποδίδει περίπου 70 ίππους, ενώ η μοτοσυκλέτα θα ονομάζεται Ducati Monster 803 και θα παρουσιαστεί στην EICMA σε λίγους μήνες, όντας το νέο μοντέλο-Βενιαμίν στη σειρά. 

Οι πληροφορίες για τα Monster όμως δεν τελειώνουν εδώ! Από τις ίδιες πηγές, θεωρείται βέβαιη η αναβάθμιση του μοντέλου 821, με τον κινητήρα των 937 κ.εκ. που χρησιμοποιεί το Hypermotard! Mε αυτή την εξέλιξη, το νέο μοντέλο θα λέγεται Monster 939 και θα είναι το μέσο μοντέλο της σειράς των Monster από το 2017!

Περιμένουμε περισσότερα…

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ