net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι δύο special μοτοσυκλέτες της Suzuki, με εμφανείς τις διαφοροποιήσεις από τις βασικές εκδόσεις.

Ειδικές Suzuki GSX-S 1000

Λεπτομέρειες για δύο ειδικές εκδόσεις των μοντέλων GSX-S1000 και GSX-S1000F ανακοίνωσε η Suzuki.

 
H Ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε δυο ειδικές εκδόσεις, που αφορούν τα μοντέλα της GSX-S1000 και GSX-S1000F. Η πρώτη θα ονομάζεται GSX-S1000 Carbon Edition και η δεύτερη, αυτή του ντυμένου μοντέλου, έχει πιο τουριστικό χαρακτήρα και λέγεται GSX-S1000F Tour Edition. 

Η νέα έκδοση του GSX-S1000 εξοπλίζει την μοτοσυκλέτα με χρωματιστές δαγκάνες Brembo στα εμπρός φρένα και χρωματιστές ταινίες στους δυο τροχούς. Επιπλέον –εξου και το όνομα της έκδοσης- η μοτοσυκλέτα θα φέρει μια σειρά από κομμάτια φτιαγμένα απο ανθρακόνημα, τα οποία θα είναι τα καπάκια του στροφάλου, του συμπλέκτη και του βολάν. Η μοτοσυκλέτα θα είναι διαθέσιμη σε κόκκινο-μαύρο και το ειδικό Moto GP μπλέ χρώμα της Suzuki. 

H έκδοση του GSX-S1000F φέρνει αλλαγές στον εξοπλισμό. Συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα θα φέρει ένα 15λιτρο tankbag, το οποίο θα συμπληρώνεται από μια τσάντα 12 λίτρων για χρήση στο πίσω κάθισμα. Επιπλέον, το μοντέλο εξοπλίζεται με μεγαλύτερη ζελατίνα, θερμαινόμενα γκριπ και ασημένιες λεπτομέρειες στον χρωματισμό του. Και η ντυμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε κόκκινο-μαύρο και μπλέ. 

Προς το παρόν οι δύο εκδόσεις θα γίνουν διαθέσιμες στην Αγγλική αγορά, ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αν θα τις δούμε και στη χώρα μας. 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ