net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι Marco Melandri (αριστερά) και Chaz Davies (δεξιά).

Με Davies και Melandri

Έκλεισε η σύνθεση της ομάδας της Ducati στο πρωτάθλημα WSBK, που πλέον θα αποτελείται από τους Marco Melandri και Chaz Davies για το επόμενο έτος.

 
Η ομάδα της Ducati στο πρωτάθλημα World Superbike εξασφάλισε τον Marco Melandri και διατηρεί στα ρόστερ της τον Chaz Davies, ολοκληρώνοντας τις μεταγραφές της για το επόμενο έτος. 

Συγκεκριμένα, ο Marco Melandri υπέγραψε στην Ιταλική ομάδα, όντας εκτός αγώνων για φέτος, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση σε κάποια από τις ομάδες για το 2016. Ο αναβάτης δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που επιστρέφει στους αγώνες, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στους αγώνες, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πάντα έλεγα ότι με ενδιαφέρει μια κορυφαία ομάδα και μια κορυφαία μοτοσυκλέτα, και δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Νομίζω ότι η Panigale R ταιριάζει απόλυτα στο οδηγικό στυλ μου.» 

Μαζί με τον Melandri θα τρέχει και ο Βρετανός Chaz Davies, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Aruba.it Ducati. O αναβάτης υπέγραψε για ακόμη 2 έτη, έχοντας εξασφαλίσει 9 νίκες από το 2014, επιδεικνύοντας εξαιρετική απόδοση. 

Ο Davies είπε για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που διατηρώ την επαγγελματική μου σχέση με την ομάδα. Η διάρκεια είναι πολύ σημαντική στη δουλειά που κάνουμε, και έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Τώρα μπορούμε να προσπαθούμε για την νίκη σχεδόν σε κάθε πίστα!» 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ