net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο προφυλακτήρας μανέτας Rizoma ProGuard.

Rizoma ProGuard

Μια αποκλειστική πατέντα της Rizoma που ξεκίνησε από τους αγώνες, αλλά γρήγορα διαδόθηκε και στους χρήστες μοτοσυκλετών στο δρόμο, που επιθυμούν την επιπλέον ασφάλεια που προσφέρει το αξεσουάρ από την πιθανότητα ατυχήματος, λόγω ακούσιας επαφής της μανέτας του φρένου με άλλο όχημα.

 
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, τι είναι αυτό το εξάρτημα που βλέπετε στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, πάνω από τη μανέτα του εμπρός φρένου; Γνωρίζατε την προέλευση και τη χρησιμότητά του; Σήμερα θα τα μάθετε όλα!

Το Rizoma Pro Guard, όπως λέγεται, αποτελεί μια αποκλειστική πατέντα της Rizoma! Πρόκειται για έναν αποτελεσματικό προφυλακτήρα, για της μανέτες φρένου και συμπλέκτη, που σκοπό έχει την αποφυγή ακούσιας πίεσης στη μανέτα σε περίπτωση επαφής με άλλο όχημα, που θα οδηγούσε σε ξαφνικό μπλοκάρισμα του φρένου με ολέθρια αποτελέσματα! 

Το σύστημα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στους αγώνες, για να προστατευθούν οι αναβάτες από μπροκαρίσματα μπροστινού, κατά την διαδικασία προσπεράσεων ή μετά από επαφές. Πολλά ατυχήματα έχουν συμβεί, όταν η μανέτα του εμπρός φρένου πιέστηκε ακούσια λόγω επαφής, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να πέσει ακαριαία –και ο πασίγνωστος Sete Gibernau είχε τραυματιστεί σοβαρότατα μετά από τέτοιο ατύχημα! 
Ωστόσο, σύντομα έγινε προφανής η χρησιμότητα που θα είχε το σύστημα και σε χρήση δρόμου και διαδόθηκε στις μοτοσυκλέτες του εμπορίου. 

Το ProGuard προσφέρει δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα: Αρχικά προστατεύει τις μανέτες του αναβάτη από επαφές με άλλα οχήματα, κατά την κίνησή του, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια ελέγχου και ατύχημα. Επίσης, είναι σχεδιασμένο να εκτρέπει τον αέρα μακριά από τις μανέτες, αφού ο αέρας σε πολύ υψηλές ταχύτητες ασκεί πίεση στο φρένο και τον συμπλέκτη, με αποτέλεσμα υπερθέρμανση των υγρών και ελαφρύ πατινάρισμα! 

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αγωνιζόμενο, που μπορεί να κάνει τη ζωή σας στον δρόμο ακόμα πιο ασφαλή! 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος Παπασταύρου!!

 

MOTO???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ