net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Kenan Sofuoglu

Πάει για τα 400!

Ο Τούρκος αναβάτης θα αποπειραθεί να ξεπεράσει τα 400 χιλιόμετρα την ώρα, οδηγώντας την Kawasaki H2R του, στη νέα γέφυρα Osman Gazi κοντά στην Κωνσταντινούπολη!

 
Θαραλλέος και ασταμάτητος ο Kenan Sofuoglu! Ο σημαντικός Τούρκος αναβάτης με τις πολλές διεθνείς αγωνιστικές επιτυχίες, θα αποπειραθεί να ξεπεράσει τα 400 χιλιόμετρα την ώρα, στην σέλα ενός Kawasaki H2R. 

O Sofuoglu έχει καταφέρει ήδη να αγγίξει τα 391 αλλά και τα 396 χιλιόμετρα την ώρα, και τώρα θα αποπειραθεί να ξεπεράσει το φράγμα των 400, τρέχοντας στην νέα γέφυρα Osman Gazi, κοντά στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. 

Ο Kenan θα έχει στην διάθεσή του, μόλις 30 δευτερόλεπτα να αγγίξει τα 400 χμ/ώρα, καθώς μετά διατρέχει τον κίνδυνο να υποστεί καταστροφή των ελαστικών του, που θα έχει τρομακτικές συνέπειες…

Ο ίδιος ο Kenan δήλωσε: «Μίλησα στο τηλέφωνο με τον πρόεδρό μας και μου έδωσε την υποστήριξή του για την δοκιμή. Πρέπει να φτάσω τα 400 σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Μετά, το ρίσκο να ανατιναχτεί το λάστιχο είναι πολύ μεγάλο. Επίσης έχουμε προετοιμάσει μια ειδική στολή για την απόπειρα. Προετοιμάζομαι 3 μήνες για αυτό το ρεκόρ, και δεν θα είναι κάτι εύκολο.» 

Η απόπειρα του Kenan θα γίνει μετά τις 30 Ιουνίου, ημερομηνία που θα ανοίξει η γέφυρα Osman Gazi. Η εν λόγω γέφυρα, είναι η 4η μεγαλύτερη σε μήκος κρεμαστή γέφυρα, του κόσμου. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ