net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η μοναδικά όμορφη RG400 του Ludovic Lazareth.

Εντυπωσιακή η πίσω ανάρτηση, που προέρχεται κατευθείαν από τα superbikes!

Μοναδικός στρογγυλός προβολέας, τιμόνι με άνοιγμα...φτερών αεροπλάνου!

Για προσωπική απόλαυση!

Μια Suzuki RG400 δέχεται τις τροποποιήσεις του γκουρού των εξωφρενικών custom μοτοσυκλετών, Ludovic Lazareth, με αποτέλεσμα μια μοτοσυκλέτα που έχει κατασκευαστεί για την προσωπική του χρήση, στα προσωπικά του γούστα!

 
Ο Ludovic Lazareth δεν είναι ξένος σε όσους ασχολούνται με το customizing των μοτοσυκλετών. Ο βελτιωτής είναι πασίγνωστος για τις ακραίες κατασκευές του, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και μία…τετράτροχη μοτοσυκλέτα με κινητήρα από Maserati! 

Όταν λοιπόν ο Lazareth ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει μια μοτοσυκλέτα για τον εαυτό του και μόνο, όλοι περίμεναν την απόλυτη εκκεντρικότητα. Ωστόσο, ο βελτιωτής επέδειξε αρκετή… συγκράτηση, μέσα από αυτό το δημιούργημα που βλέπετε στις φωτογραφίες. 

Η κατασκευή βασίστηκε γύρω από ένα Suzuki RG400, μια μοτοσυκλέτα η οποία δεν συναντάται συχνά έξω από την Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα κορυφαίο, για την εποχή του, μοντέλο, με δίχρονο κινητήρα και πολύ γρήγορο. Ο Lazareth απέκτησε την μοτοσυκλέτα του μέσα από μια τυχερή συγκυρία, μετά το τηλεφώνημα του καλού του φίλου Franco Sbarro, ο οποίος ήθελε να… ξεφορτωθεί κάποιες μοτοσυκλέτες που είχαν μείνει στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της ομώνυμης φίρμας, στην Ελβετία. 

Ο Lazareth δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει αμέσως τη μοτοσυκλέτα, στην οποία ξεκίνησε τις μετατροπές. Αρχικά, απαλλάχτηκε από τα πλαινά φέρινγκ και ανακατασκεύασε πλήρως το τεπόζιτο, ενώ έφτιαξε μια νέα ουρά και σέλα για να τα ταιριάξει. 

Ο κινητήρας ήδη ικανοποιούσε τον Lazareth, ο οποίος ωστόσο προέβη σε ριζικές αλλαγές στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Το πλαίσιό της ανακατασκευάστηκε από την αρχή, ενώ το ανεστραμμένο πηρούνι εμπρός και το ψαλίδι πίσω προέρχονται από μια Yamaha R1. Οι τροχοί της μοτοσυκλέτας είναι Excel ακτινωτοί, με ελαστικά Michelin, ενώ την…τούρτα ολοκληρώνουν τα φρένα Brembo με δίσκους 340 χιλιοστών (!) εμπρός και το αμορτισέρ Ohlins…

Μπορεί να μην είναι τόσο εκκεντρικό, ωστόσο είναι ουσιώδες και εντυπωσιακό! Ας το απολαύσουμε. 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ