net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To κορυφαίο παπί της KYMCO. Πόσο καλά τα καταφέρνει;

KYMCO Jetix 125

Το Jetix είναι τo sport παπί της KYMCO. Με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό για την κατηγορία και την τιμή του είναι μια προσιτή λύση με χαρακτηριστικά που βλέπουμε σε πολύ ακριβότερες προτάσεις.

 
Τιμή: 1.605 ευρώ
 
+: Κράτημα, φρένα, εμφάνιση
-: Κοντό γρανάζωμα
 
 
Το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας έμπειρος παπιο-παρατηρητής, είναι η απουσία των δύο πίσω αμορτισέρ. Το Jetix έχει μονό, κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ όπως σε μια σύγχρονη μοτοσικλέτα! Είναι το πιο κραυγαλέο σημείο του οχήματος, όσον αφορά στον προσδιορισμό του χαρακτήρα του, που είναι σαφώς sport και επιθετικός. 
Φυσικά όμως και δεν τελειώνει εκεί το… πανηγύρι, αφού το αθλητικό πνεύμα είναι διάχυτο στο Jetix, απ’ όπου κι αν το πιάσεις. Έτσι, το design του KYMCO είναι αιχμηρό, ενώ τα μπροστινά φλας είναι ενσωματωμένα στην ποδιά και διαθέτουν σχήμα που θυμίζει μάτι αιλουροειδούς. 
 
Το ίδιο αιχμηρός είναι και ο προβολέας που βρίσκεται στο τιμόνι, ενώ και η ποδιά είναι μινιμαλιστική, και επιθετική σε σχεδιασμό.
Έξυπνα συνδυάζονται τα πλαϊνά πλαστικά, ώστε να δημιουργούν μια ψευδαίσθηση από αλουμίνιο, λες και το παπί έρχεται με πλαίσιο… deltabox. Και μπορεί ορισμένα οικονομικά παπιά να επιμένουν στο ταμπούρο πίσω, όμως το Jetix δε βάζει νερό στο κρασί του κι έρχεται εξοπλισμένο με δύο εντυπωσιακά δισκόφρενα, τύπου «μαργαρίτα», με διπίστονες δαγκάνες μάλιστα! Χαζέψτε λίγο και το κάλυμμα του τελικού της εξάτμισης, με τις έξυπνα κομμένες τομές που θυμίζουν λίγο το σύμβολο του… fast forward.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ