net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Burasca 1200. Έντονη, ξεχωριστή σχεδίαση.

Από μπροστά η εμφάνιση του κυκλικού προβολέα εντυπωσιάζει.

Από αυτή τη γωνία διακρίνουμε τα στοιχεία του Honda VFR1200, την μοτοσυκλέτα-βάση της δημιουργίας.

Πανέμορφο το όργανο αλλά και ο φωτισμός του!

Πολλές LED λεπτομέρειες και φανταστικοί συνδυασμοί χρωμάτων.

Burasca 1200 concept

Από τον άνθρωπο που είναι πίσω από τα κράνη του Valentino Rossi, τον Aldo Drudi, έρχεται και μια επιβλητική concept μοτοσυκλέτα, βασισμένη στο Honda VFR1200, σημαντικά ελαφρωμένη και μοναδική σε εμφάνιση.

 
Ο Aldo Drudi, ο σχεδιαστής ο οποίος συνεργάζεται με τον Valentino Rossi αλλά και με άλλους αναβάτες, δημιουργώντας μοναδικά κράνη κατά παραγγελία, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πένα του για να σχεδιάσει και μια μοτοσυκλέτα. Με βάση μια Honda VFR1200, o σχεδιαστής δημιούργησε μια εντυπωσιακή concept μοτοσυκλέτα, που έχει το όνομα Burasca 1200. 

To όνομα της μοτοσυκλέτας, που σημαίνει «καταιγίδα» στην διάλεκτο Romagnolo, υποδηλώνει και τον χαρακτήρα που έχει ο ροπάτος V4 των 1.200 κυβικών εκατοστών, του οποίου ο ήχος και η απόδοση προσέλκυσαν τον Drudi να χρησιμοποιήσει την VFR ως βάση για το δημιούργημα. 

Με διαφορετικό bodywork, τροχούς από κράμα αλουμινίου μικρού βάρους και ολόσωμη εξάτμιση Akrapovic, η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 235 κιλά, τα οποία είναι 30 ολόκληρα κιλά λιγότερα από το βασικό μοντέλο! Στην Burasca ξεχωρίζουν επίσης οι αναρτήσεις Ohlins εμπρός και πίσω, αλλά και τα φρένα που προέρχονται από την Nissin. 

Μια συνεργασία του Drudi με την Air Garage και την Honda Ιταλίας, το Burasca 1200 φέρει πολλές λεπτομέρειες LED, που σε συνδυασμό με την avant-garde εμφάνισή της δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα! Ας το θαυμάσουμε. 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ