net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αλλάξτε την παλιά σας aftermarket εξάτμιση, ακόμα και αν είναι χτυπημένη, με νέα, στα καταστήματα Παπασταύρου, κερδίζοντας την μεταξύ τους διαφορά!

Μεγάλη προσφορά Παπασταύρου: Αλλάξτε εξάτμιση και κερδίστε τη διαφορά!

Μια μοναδική προσφορά από τα καταστήματα Παπασταύρου, σύμφωνα με την οποία αλλάζετε την παλιά σας εξάτμιση, είτε εργοστασιακή είτε aftermarket, με μια νέα, κερδίζοντας την χρηματική διαφορά τους!

 
Θέλετε να αλλάξετε εξάτμιση στη μοτοσυκλέτα σας, αλλά σκέφτεστε το κόστος της αλλαγής; Έχετε ήδη μια aftermarket εξάτμιση και θέλετε να την αντικαταστήσετε; Μια μοναδική προσφορά έρχεται από τα καταστήματα Παπασταύρου, ακριβώς για εσάς!

Συγκεκριμένα, ελάτε με την μοτοσυκλέτα σας στο κατάστημα Παπαστάυρου (Καλλιρρόης 30, Αθήνα) και αντικαταστήστε την παλιά σας εξάτμιση aftermarket, με μια ολοκαίνουργια από τις εταιρείες Arrow, Termignoni και Yoshimura… κερδίζοντας σε έκπτωση την χρηματική διαφορά των δύο εξατμίσεων! 

Ο μόνος όρος που ισχύει για την προσφορά, είναι να έρθετε στο κατάστημα με την εξάτμιση τοποθετημένη στη μοτοσυκλέτα σας, και όχι εκτός αυτής!

TΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ! Τα καταστήματα Παπασταύρου επεκτείνουν την προσφορά και για εργοστασιακές εξατμίσεις! 
(με την προυπόθεση να είναι σε άριστη κατάσταση (αγρατζούνιστη). Με απλά λόγια...έρχεστε στο κατάστημα και αλλάζετε την εξάτμισή σας, με σημαντική έκπτωση, ότι και αν "φοράτε"!

Μην χάσετε την σημαντική αυτή προσφορά! Γιατί σε όλους μας αρέσει μια ολοκαίνουργια, χωρίς χτυπήματα, after market εξάτμιση! 

 

MOTO???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ