net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δηλώσεις Casey Stoner

Ήρθε, συμμετείχε στα δοκιμαστικά, εντυπωσίασε τους πάντες με την πολλά υποσχόμενη απόδοση του αλλά δεν έχει βλέψεις να εμπλακεί full-time στο πρωτάθλημα, ως αγωνιζόμενος.

 
Ένατος συνολικά στα δοκιμαστικά κατετάγη ο Casey Stoner, ενώ τη τρίτη ημέρα ήταν πέμπτος, με τον καλύτερο χρόνο για Ducati, μπροστά ακόμα και από τους εργοστασιακούς οδηγούς της εταιρείας. 

Για έναν αναβάτη του οποίου η τελευταία επαφή με τους αγώνες ήταν τον Ιούλιο του 2015, ενώ απείχε γενικότερα από αυτούς για τρία και πλέον χρόνια, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη η απόδοση του, που πιστοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Αυστραλός εξακολουθεί να βρίσκεται σε φόρμα και θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με αξιώσεις. 

Ακόμα και οι άνθρωποι της Ducati έδωσαν ξεκάθαρα το πράσινο φως για κάτι τέτοιο, δηλώνοντας ότι "στην περίπτωση που ο Casey το αποφασίσει, θα έχουμε μια μοτοσικλέτα έτοιμη για αυτόν τον Μάρτιο (έναρξη του πρωταθλήματος)"

Παρ΄όλα αυτά, o Stoner ήταν κατηγορηματικός στις τοποθετήσεις του, μετά από τον "βομβαρδισμό" των δημοσιογράφων με ερωτήσεις σχετικές με την επιστροφή του: 

"Δεν έχω πρόθεση να επιστρέψω στους αγώνες. Ήταν πολύ ωραίο που βρέθηκα στην πίστα με όλους τους άλλους αναβάτες μετά από καιρό αλλά θα προτιμήσω να παρακολουθώ το πρωτάθλημα ως θεατής παρά ως συμμετέχων σε αυτό."

Σεβαστή βέβαια η απόφαση του Stoner αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι θα ήταν πολύ θετικό για τους αγώνες, το θέαμα και τον ανταγωνισμό, μια ενδεχόμενη επιστροφή του. 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ