net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορεί να μοιάζουν με οποιαδήποτε άλλη συμμορία, οι Night Wolves όμως διαφέρουν σημαντικά ως προς την φιλοσοφία τους.

Η πλέον επικίνδυνη συμμορία

Συμμορίες μοτοσικλετιστών με παραβατική συμπεριφορά ξέρουμε όλοι πολλές, μερικές μάλιστα έχουν αποτελέσει και θέματα ταινιών ή έχουν δημιουργήσει συγκεκριμένο life style πλέον. Σαν τους Night Wolves από την Ρωσία όμως, μάλλον δεν υπάρχει αντίστοιχο.

 
Με βάση την Ανατολική Ουκρανία, οι Night Wolves θεωρούν τους εαυτούς τους μια (παρά)στρατιωτική οργάνωση η οποία μάχεται κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να διασφαλίσει τις πολιτικές και γεωστρατηγικές αξιώσεις της Ρωσίας, όπως αυτές εκφράζονται από τον Βλάντιμιρ Πούτιν. 

Ο "τσάρος" μάλιστα, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο πλευρό των "Νυχτερινών Λύκων", με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την συμμετοχή του σε "παρέλαση" της συμμορίας, εποχούμενος σε Trike. 
Δεν αποτελεί μάλιστα μυστικό, οτι ο Ρώσος πρόεδρος υποστηρίζει την δράση τους, παρέχοντας ασυλία και διευκολύνοντας την δράση των μελών. 

Στο ντοκιμαντέρ του Guardian που παρουσιάζουμε, επιχειρείται μια προσέγγιση στα ενδότερα των Night Wolves, με πολλά μέλη αυτών να μιλάνε ανοικτά για τα κίνητρα και την φιλοσοφία τους.  

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ