net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην "επίσημη πρώτη" της RC16 θα μπορέσουν να παραβρεθούν όσοι φίλοι της KTM το επιθυμούν, εκμεταλλευόμενοι το ειδικό πακέτο προσφοράς που διαθέτει η εταιρεία.

Ειδικό event για τους Fans

Αν στις φλέβες κυλλά πορτοκαλί αίμα ή αν απλώς θέλετε να περαστείτε σε μια ιστορική στιγμή για την KTM, συνδυάζοντας ένα όμορφο ταξίδι στο εξωτερικό και παρακολούθηση του αγώνα στην Αυστρία, η KTM ετοιμάζει ένα ειδικό event για την επίσημη πρώτη εμφάνιση της RC16 μπροστά σε κοινό.

 
Τον Αύγουστο προγραμματίζεται η πρώτη εμφάνιση της RC16 στον κοινό, με την μοτοσικλέτα να κάνει κάποιους γύρους στο Reb Bull Ring την Αυστρίας, στα πλαίσια του δέκατου γύρου του πρωταθλήματος των MotoGP, που θα διεξαχθεί εκεί. Την μοτοσικλέτα θα οδηγήσουν οι οδηγοί εξέλιξης της Mika Kallio και Alex Hoffman και για αυτό το λόγο η KTM προσφέρει ένα ταξιδιωτικό "πακέτο" σε όλους όσους θα θελήσουν να παραβρεθούν εκεί. 

Στο "πακέτο" αυτό συμπεριλαμβάνονται ένα τριήμερο πάσο για την πίστα, μια θέση στην πορτοκαλί εξέδρα του Ring και μια θέση στο parking της πίστας για την μοτοσικλέτα σας, αναμνηστικό καπελάκι και Τ-Shirt, καθώς και κουπόνι φαγητού. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με τους κατά τόπους αντιπροσώπους της KTM ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της KTM: www.ktm.com  

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ