net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τη νέα της ιστοσελίδα ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Νέα Οδός: Ταξίδι στο νέο site της εταιρίας

Η Νέα Οδός, πιστή στο στρατηγικό της στόχο για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της της ιστοσελίδας της, ώστε να γίνει ο καλύτερος δυνατός συνταξιδιώτης και διαδικτυακά.

 
Με στόχο την παροχή χρηστικής και εύκολα προσβάσιμης πληροφορίας σε κάθε οδηγό, η νέα ιστοσελίδα διαθέτει σύγχρονη εμφάνιση και φιλική δομή. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη σελίδα «Υπηρεσίες με μια ματιά» όπου και παρουσιάζονται συνοπτικά όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία, το ειδικό τμήμα με τις «Συμβουλές Οδικής Ασφάλειας» για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο,  καθώς και τη σελίδα με τις «πιο συχνές ερωτήσεις». 

Η ενημέρωση για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι συνεχής  από την αρχική σελίδα και την κατηγορία «Νέα & Ανακοινώσεις», ενώ πλούσια είναι και η πληροφόρηση αναφορικά με θέματα «εταιρικής υπευθυνότητας» για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων μερών και συμ-μετόχων της εταιρίας. 

Στο neaodos.gr κάθε επισκέπτης έχει στη διάθεσή του πληροφορίες για την εταιρία και το έργο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού, ενώ μπορεί να παρακολουθεί σε σχεδόν πραγματικό χρόνο την πρόοδο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, μέσα από ειδικά βίντεο που η εταιρία δημοσιοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στο διαδραστικό χάρτη, καθώς και στην προβολή σε κάθε σελίδα των τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης 1075 και εξυπηρέτησης πελατών 22950-26900. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα της Νέας Οδού, είναι αυτομάτως προσαρμόσιμη σε κάθε είδους οθόνη (Responsive Function) ώστε να είναι εύκολα επισκέψιμη όχι μόνο μέσω υπολογιστή, αλλά και  από netbooks, tablets, και κινητά τηλέφωνα (smartphones).

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ