net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η καλλιτεχνία του MotorBeam έχει ενσωματώσει όλες τις φωτογραφικές ενδείξεις για το ποιόν του Himalayan.

Αν μπορέσετε να ξεκολλήσετε το βλέμμα σας από τις σαγιονάρες, υπάρχει και ένα ενδιαφέρον Royal Enfield από πάνω.

Την εξέλιξη του νέου adventure μοντέλου των Ινδών την παρακολουθούμε εδώ και μήνες, βήμα-βήμα.

Royal Enfield Himalayan σε τελική μορφή

Οι νέες φωτογραφίες από την Ινδία απεικονίζουν ένα on off μοντέλο που δείχνει έτοιμο για παραγωγή, καθώς η μικρομεσαία adventure πρόταση της ινδικής εταιρεία αναμένεται επίσημα τον Νοέμβριο.

 
Έχουμε ήδη ασχοληθεί εκτενώς (και μία, και δύο, και τρεις φορές) με το επερχόμενο Himalayan, το οποίο φαίνεται πως θα είναι η πλατφόρμα γνωριμίας μας με τη "νέα, εξευρωπαϊσμένη" Royal Enfield. Μέσω αυτής της μοτοσικλέτας θα συστηθούμε με τον νέο μονοκύλινδρο 410 κ.εκ. κινητήρα της εταιρείας, ο οποίος πιθανότατα θα τοποθετηθεί σε ένα πλαίσιο σχεδιασμένο από την - πρόσφατα εξαγορασμένη από τους Ινδούς - αγγλική Harris, πλαισιωμένο από σύγχρονα περιφερειακά.

Στις νέες φωτογραφίες από την Ινδία βλέπουμε τη νέα μοτοσικλέτα (στα χέρια του αναβάτη με τις αισθησιακές σαγιονάρες) να έχει πλέον φτάσει σε σχεδόν τελική μορφή, συνοδευόμενη από μια εικόνα που μας δίνει την εικόνα της όπως περίπου θα τη δούμε στο περίπτερο της Royal Enfield στην EICMA στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με τον Ινδικό Τύπο το Himalayan εκτιμάται πως θα βγει στην Ινδική αγορά σε μια τιμή γύρω στα 3.000 ευρώ, οπότε με μια ανάλογα καλή τιμή στην Ευρώπη (προφανώς προσαυξημένη με τους όποιους δασμούς, μεταφορικά κλπ) θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην ινδική εταιρεία πρωτόγνωρες πωλήσεις.

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ