net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ανάκληση αφορά το KTM 690 Enduro R του 2015.

Θέμα ανάκλησης προέκυψε και με το KTM 690 SMC R 2014-2015.

Ανάκληση ΚΤΜ 690 Enduro R, 690 SMC R

Για δυο διαφορετικούς λόγους ανακαλούνται τα ΚΤΜ 690 Enduro R και 690 SMC R. Η ανάκληση στη χώρα μας αφορά 5 μοτοσικλέτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από την τοπική αντιπροσωπεία.

 
Ας δούμε την πρώτη ανάκληση:

Μάρκα: KTM
Μοντέλο: 690 Enduro R / SMC R
Έτος µοντέλου: 2015 

Σε κάποιους κινητήρες των µοτοσικλετών 690 SMC R και R ENDURO, οι σφικτήρες των σωληνώσεων αναθυµιάσεων του θαλάµου του στροφάλου, έχουν περιστραφεί κατά την τοποθέτησή τους κατά 180°. Το αποτέλεσµα είναι ότι ο σωλήνας των υγρών του πίσω φρένου, από τον ρυθµιστή πίεσης του ABS, µέχρι την τρόµπα του φρένου, µπορεί να έχει υποστεί ζηµιά κατά την διάρκεια της συναρµολόγησης του κινητήρα και του πλαισίου. Ακόµη και χωρίς αυτήν την αρχική ζηµιά, η µετέπειτα ζηµιά που προκαλείται από τους κραδασµούς στο σηµείο επαφής, µεταξύ της γραµµής του φρένου και του σφιγκτήρα, δεν µπορεί να αποκλειστεί. Ξαφνική απώλεια πίεσης στο κύκλωµα του φρένου, δεν µπορεί να αποκλειστεί και το αποτέλεσµα θα είναι η παύση λειτουργίας του συστήµατος του πίσω φρένου. 

Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της ΚΤΜ στη χώρα µας, αφορά 5 µοτοσικλέτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενηµερωθούν τηλεφωνικά

Στη δεύτερη ανάκληση διαβάζουμε τα εξής:

Μάρκα: KTM
Μοντέλο: 690 SMC R MJ 
Έτος µοντέλου: 2014-2015 

Σε κάποιες περιπτώσεις οι αποστάτες από τα 690 ENDURO R, τοποθετήθηκαν στον µπροστινό τροχό των 690 SMC R. Οι αποστάτες αυτοί είναι πιο κοντοί κατά 4.4 mm. Ο τζόγος που δηµιουργείται έχει ως αποτέλεσµα να µετακινείται ο τροχός κατά µήκος του άξονα του τροχού. Αυτό µπορεί να προκαλέσει ζηµιά στο δίσκο του φρένου, στις µπουκάλες του πιρουνιού και στον αισθητήρα του ABS, προκαλώντας διαταραχή της λειτουργίας του συστήµατος ABS. Επίσης, το έµβολο του φρένου µπορεί να πιεστεί από τον δίσκο του φρένου, µε αποτέλεσµα την ολοκληρωτική ζηµιά του µπροστινού συστήµατος φρένων.

Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της ΚΤΜ στη χώρα µας, αφορά 5 µοτοσικλέτες, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενηµερωθούν τηλεφωνικά.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ