net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκπληκτική ευκαιρία ανάδειξης για τους καλύτερους αναβάτες του KTM RC CUP, και μεγάλη ευκαιρία για διεθνή αγωνιστική καριέρα.

Η ΚΤΜ είναι Ready To Race και το δείχνει έμπρακτα, τόσο σε κορυφαίο παγκόσμιο επίπεδο (βλ. Moto3, κ.α.), όσο και με θεσμούς όπως το RC CUP.

Το RC 390 είναι μια μοτοσικλέτα πραγματικός δυναμίτης, με μεγάλες δυνατότητες, άριστος προπονητής στη sport οδήγηση.

Ακτινικά φρένα της Bybre (θυγατρική της Brembo), ανάποδο πιρούνι της WP, κ.α. Φυσικά να μην ξεχνάμε τα αναβαθμισμένα Power Parts της έκδοσης CUP!

Ικανό, sport και fun. Το KTM RC 390 θα εκτιμηθεί τόσο σε οδήγηση πίστας, όσο και σε καθημερινή οδήγηση από θερμόαιμους αναβάτες.

Παγκόσμιος Τελικός ΚΤΜ RC Cup

Η KTM θα είναι ο οικοδεσπότης του διεθνούς τελικού αγώνα, με συμμετέχοντες τους καλύτερους 5 αναβάτες του RC CUP νέων (youth series), από όλο τον κόσμο, που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Silverstone.

 
Από την στιγμή που κατασκευάστηκε, το KTM RC 390, έχει αποδείξει ότι είναι μια μοτοσυκλέτα αξιώσεων και υψηλών επιδόσεων. Για το KTM RC CUP οι Supersport δυνατότητες της αξιοποιούνται στο έπακρο με την χρήση των εξειδικευμένων KTM PowerParts και με τις πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP, δημιουργώντας ένα αγωνιστικών προδιαγραφών πακέτο "CUP", με λογικό κόστος.
 
Οι μοτοσυκλέτες που μονομαχούν στα Πρωταθλήματα KTM RC CUP σε Γερμανία, Ολλανδία, Μεξικό, Βόρεια Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και σύντομα στη Νότια Κορέα και την Φιλανδία είναι πανομοιότυπες εκδόσεις του μοντέλου KTM RC 390. Εκτός από τον ισότιμο ανταγωνισμό, οι Αγώνες Νέων Αναβατών παρέχουν ευκαιρίες για υψηλού επιπέδου προπόνηση και αξιόλογα έπαθλα, μέσα από τα εθνικά πρωταθλήματα, ώστε να εξελίξουν και να καθοδηγήσουν τα μελλοντικά «αστέρια» στην αγωνιστική τους καριέρα.

Η εταιρία KTM, πάντα είναι READY TO RACE, προσφέρει στους πέντε καλύτερους αναβάτες (από τη βαθμολογία στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, με ανώτατο όριο ηλικίας τα 22) από το υπάρχον επίσημο RC CUP, την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν Παγκόσμιο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εντός του προτελευταίου γύρου του Βρετανικού Πρωταθλήματος Superbike, στο Silverstone, στις 2-4 Οκτωβρίου 2015.

Ο Παγκόσμιος Τελικός του KTM RC CUP θα δώσει σε αυτούς τους ανταγωνιστικούς και ταλαντούχους νέους την ευκαιρία να δείξουν ποιος είναι ο καλύτερος αναβάτης στο RC CUP, σε μία πίστα Grand Prix, ενώ παράλληλα η KTM θα προσφέρει απίστευτα βραβεία και στους 30 συμμετέχοντες.

Ο νικητής θα επιβραβευτεί με μια KTM RC 390 βασικής έκδοσης και μια ατομική προπόνηση από τους αναβάτες της Red Bull KTM Ajo, Miguel Oliveira και Brad Binder, για μία ημέρα!!!

Στον δεύτερο αναβάτη θα παραχωρηθεί μια μοτοσικλέτα RC CUP, για να αγωνιστεί στην επόμενη σεζόν, μαζί με μια μονοήμερη προπόνηση από ένα Εργοστασιακό αναβάτη της KTM, της κατηγορίας Moto3. Οι υπόλοιποι αναβάτες θα λάβουν εξαργυρώσιμα κουπόνια από τις συνεργαζόμενες εταιρίες, όπως Akrapovič, Metzeler και Motorex.

Οι συμμετέχοντες του Παγκόσμιου Τελικού ενημερώθηκαν από τον πρώην αναβάτη του MotoGP και τωρινό δοκιμαστή της KTM, Alex Hofman. Οι αναβάτες θα συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία με τους αγωνιζόμενους του Santander Consumer Finance KTM British Junior Cup, αλλά θα βαθμολογηθούν ξεχωριστά από τον τελευταίο γύρο του Βρετανικού Πρωταθλήματος. Όλες οι μοτοσυκλέτες πρέπει να έχουν προδιαγραφές CUP, να είναι κατασκευασμένες από το εργοστάσιο της KTM και να είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς των αγώνων και να φορούν ελαστικά Metzeler M7RR. Οι αναβάτες του Παγκόσμιου Τελικού, που δεν λαμβάνουν μέρος στο UK series, θα μπορούν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους να έχουν αυτοκόλλητα των χορηγών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το RC CUP και τον Παγκόσμιο Τελικό, θα βρείτε στο www.ktmrccup.com.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ