net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Με μόλις 1,95 ευρώ.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Versys 1000

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Aprilia Caponord 1200 Rally

Αποστολή, πίστα Σερρών: Yamaha YZF-R3

Δοκιμάζουμε Triumph Street Triple R

Ταξίδι και διασκέδαση σε πίστα και δρόμο

Το νέο Moto Τρίτη κυκλοφόρησε! Με δύο πρώτες δοκιμές δύο νέων adventure (Caponord 1200 Rally, Versys 1000), μια μοτοσικλέτα για εκείνους που το προτιμούν sport (YZF-R3) και μία (Street Triple R) για διασκέδαση παντού!

 
'Aλλο ένα χορταστικό Moto Τρίτη βρίσκεται στα περίπτερα και σας περιμένει. Πέρα από τις τρεις δοκιμές και τη μία απόστολή που θα βρείτε στις σελίδες του νέου τεύχους, ετοιμάσαμε για εσάς τρία πολύ ενδιαφέροντα αφιερώματα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δίκυκλο που σας ταιριάζει. Πάμε όμως να τα δούμε όλα λίγο πιο αναλυτικά.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Kawasaki Versys 1000
Με φρέσκια, σπορ σχεδίαση, ακόμη ψηλότερα επίπεδα άνεσης και βελτιώσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς, το μεγάλο Versys παρουσιάζεται πιο έτοιμο από ποτέ. Έτοιμο για να σας κλέψει την καρδιά αλλά και να σας πάει από όπου υπάρχει άσφαλτος με ταχύτητα και άνεση. Από έξω εμφάνιση από μέσα άνεση. Η μεγάλη ιαπωνική μοτοσικλέτα δείχνει να τα έχει όλα.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Aprilia Caponord 1200 Rally
Το Caponord 1000 έγραψε την περασμένη δεκαετία μια πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά. Τώρα επιστρέφει ως 1200 με μια νέα βάση σε τρεις εκδόσεις. Πιο πρόσφατη -και αυτή που δοκιμάζουμε εδώ- είναι η κορυφαία Rally, με τις εξαιρετικές ημι-ενεργητικές αναρτήσεις των Ιταλών και πλήρη εξοπλισμό για να υποστηρίξει το όνομά της.

Αποστολή, πίστα Σερρών: Yamaha YZF-R3
Το νέο YZF-R3 της Yamaha θέλει να συνδυάσει τα καλύτερα από δύο κόσμους. Φέρει στοιχεία από τη Sport οικογένεια των YZF, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί το απόλυτα πρακτικότερο και φιλικότερο μέλος της. Δεν είναι ούτε ακραία sport ούτε υπερβολικά πράο, οδηγείται με δίπλωμα Α2 και μπορεί εύκολα να τα βγάλει πέρα σε ένα μεγάλο εύρος χρήσεων.

Δοκιμάζουμε: Triumph Street Triple R
Αν έχετε τρέλα με το streetfighting, είτε θέλετε μια γυμνή μοτοσικλέτα για να κάνετε πλάκες στα supersport σε δρόμο και track days, είτε απλώς σας φτιάχνει το τσαμπουκαλίδικο look της, look no further. Μια από τις πιο απολαυστικές, ικανές, δυναμικές και σοβαρά διασκεδαστικές μοτοσικλέτες που έχουμε οδηγήσει, ό,τι πιο πολεμικό και εξαγριωμένο στην κατηγορία.

Αφιέρωμα: Αγοράζω SYM
Γνωρίστε τη SYM, που κλείνει φέτος 60 χρόνια ζωής, μέσα από το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε για εσάς. Τα σημαντικότερα σημεία στην ιστορία της εταιρείας, τα σημαντικότερα μοντέλα που θα βρείτε στην πλούσια γκάμα της αλλά και οι after sales υπηρεσίες που προσφέρει στην ελληνική αγορά.

Αγοραστικό: Adventure μοτοσικλέτες 1.000 κ.εκ. και άνω
Είναι ψηλές, ισχυρές και με μεγάλους κινητήρες, είναι τα SUV των δικύκλων. Κοιτούν τον κόσμο αφ’ υψηλού με μια μόνιμη διάθεση για περιπέτεια και γεμίζουν όνειρα μοτοσικλετιστών. Σας παρουσιάζουμε τα 14 σημαντικότερα μοντέλα μιας εκ των αγαπημένων μας κατηγοριών.

Αγοραστικό: Παπιά κάτω από 2.000 ευρώ
Το παπί είναι ένα δίτροχο απελευθερωτικό και την ίδια στιγμή ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια του απλού αναβάτη και φυσικά του επαγγελματία. Ζητάει ελάχιστα πράγματα ως αντάλλαγμα και μπορεί να πάει σχεδόν παντού με την τιμή του να χαρακτηρίζεται ως προσιτή για όλους. Αν ψάχνετε για το επόμενο παπί σας, τότε το αγοραστικό που ετοιμάσαμε για εσάς, στο οποίο περιλαμβάνονται 12 προτάσεις κάτω από 2.000 ευρώ, σας αφορά.

Adventure & Touring: Πρώτη φορά στο χώμα με Adventure Μοτοσικλέτα
Το ένθετο Adventure & Touring, του συνεργάτη του περιοδικού Νίκου Σπανού, έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο Moto Τρίτη με συμβουλές οδήγησης και πληροφορίες για τα οργανωμένα ταξίδια περιπέτειας. Σε αυτό το τεύχος γνωρίστε την προετοιμασία που πρέπει να κάνουμε, όσον αφορά τον ρουχισμό μας, πριν πατήσουμε για πρώτη φορά τις ρόδες της Adventure μοτοσικλέτας μας στο χώμα.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο και φυσικά ούτε τα τελευταία αγωνιστικά νέα.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ