net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι 10 μοτοσικλέτες της KTM ταξίδεψαν σε 12 συνεργάτες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα και έδωσαν την ευκαιρία σε 682 αναβάτες να τις γνωρίσουν από κοντά.

KTM Orange Days 2015: Επιτυχημένα ξανά

Τα KTM Orange Days έφτασαν στο τέλος τους για το 2015 αφήνοντας πίσω τους σχεδόν 700 ενθουσιασμένους αναβάτες που οδήγησαν τα νέα μοντέλα της αυστριακής εταιρίας σε 12 πόλεις της Ελλάδας.

 
Για άλλη μια χρονιά η KTM SEE ολοκλήρωσε με επιτυχία μια πολύ σημαντική ενέργεια για την χώρα μας και έδωσε ξανά μια μοναδική ευκαιρία σε αναβάτες από όλη σχεδόν την Ελλάδα να γνωρίσουν από κοντά τις μοτοσικλέτες της KTM. 

Η αποδοχή που είχε η ενέργεια της KTM SEE από εγχώριο δίτροχο κοινό φαίνεται και στα νούμερα αφού σε ένα διάστημα 48 ημερών οι δέκα μοτοσικλέτες της KTM ταξίδεψαν σε 12 συνεργάτες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα και έδωσαν την ευκαιρία σε 682 διαφορετικούς αναβάτες να τις γνωρίσουν από κοντά. Συνολικά τα test rides στα Orange Days ξεπέρασαν τα 850 με τις μοτοσικλέτες να διανύουν συνολικά πάνω από 26.000 χλμ.!

Το κομβόι των Orange Days ξεκίνησε από την Αθήνα και “χάραξε” την εξής πορεία: Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ξάνθη, Σέρρες (Track Days), Πάτρα, 'Αλιμος Αττικής, Λαμία, Χαλκίδα, Περιστέρι Αττικής, Γκάζι Αττικής, Ηλιούπολη Αττικής.

Ο στόλος των μοτοσυκλετών δοκιμής της KTM South East Europe AE αποτελούνταν από τις 1290 Super Adventure, 1050 Adventure, 1190 Adventure, 1190 Adventure R, 1290 Super Duke R, 690 Duke, 390 Duke, 200 Duke, RC390, RC200. Παράλληλα σε όλα τα σημεία διεξαγωγής των test rides η γκάμα εμπλουτιζόταν με τον στόλο των κατά τόπους συνεργατών της εταιρίας.  

Μετά την πραγματοποίηση των Orange Days στη Ξάνθη, ο στόλος έκανε μια στάση στην πίστα των Σερρών για ένα 3ήμερο Track Day. Εκεί οι φίλοι της KTM, οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, φορώντας τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, αποκτώντας μια συναρπαστική εμπειρία και παίρνοντας μια καλή «γεύση» για το τι σημαίνει το ‘‘Ready To Race’’.

Η KTM South East Europe A.E. ευχαριστεί τους συνεργάτες της, για την υποστήριξη και φιλοξενία τους και όλους τους αναβάτες-φίλου της KTM, που ήταν εκεί για να στηρίξουν αυτή την προσπάθειά.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ