net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επωφεληθείτε της ευκαιρίας και βρεθείτε στη σέλα όλης της τρίτροχης σειράς της Piaggio.

Test ride για όλα τα Piaggio Mp3

Η Piaggio Hellas, σε συνεργασία με επιλεγμένα σημεία του δικτύου της, δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει όλη την γκάμα Mp3 και να γνωρίσει από πρώτο χέρι την αξία του δεύτερου εμπρός τροχού.

 
Τα δημοφιλή Mp3 είναι παράλληλα και τα πιο επιτυχημένα τρίτροχα σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Ένα πρωτοποριακό concept που, με το λανσάρισμά του το 2006 άλλαξε τα δεδομένα της μετακίνησης, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον κόσμο των τεσσάρων και δύο τροχών.

Με αυτή την ενέργεια η ελληνική αντιπροσωπεία σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε από πρώτο χέρι την αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει ο δεύτερος εμπρός τροχός, η οποία πηγάζει από την έξτρα πρόσφυση που προσφέρει σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, σε σχέση με ένα δίτροχο. Στα test ride, που διοργανώνει η Piaggio σε συνεργασία με επιλεγμένα σημεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου διανομέων της, θα μπορείτε να οδηγήσετε όλη την γκάμα Mp3 (MP3 300 LT ABS ASR, MP3 500 LT, MP3 300 Yourban/LT).

Παράλληλα, έως και τις 30 Ιουνίου 2015, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά της αντιπροσωπείας, όπου με κάθε αγορά οποιουδήποτε μοντέλου από την γκάμα Mp3 δίνεται δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ αξίας έως 398 ευρώ.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ