net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki H2R

Yamaha YZF-R1M

Honda GL 1800 Gold Wing

Ducati Panigale R

10 ονειρικές μοτοσικλέτες που θέλουμε

Οι ονειρικές μοτοσικλέτες, οι άπιαστες στο ευρύ κοινό, είναι εκείνες που μας έσπρωξαν στους δύο τροχούς. Ιδού δέκα exclusive μοντέλα που διεγείρουν τις αισθήσεις μας. Τουλάχιστον ένα θα το θέλαμε στο γκαράζ μας.

 
Ναι ξέρουμε υπάρχουν και άλλες μοτοσικλέτες ακόμη πιο εξωτικές και ονειρικές από τα μοντέλα που ακολουθούν. Μοτοσικλέτες ακόμη και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που μπορούν να έρθουν στα μέτρα του εκάστοτε αναβάτη όσον αφορά στις τεχνικές τους προδιαγραφές αλλά και στον τομέα της αισθητικής. Και εμείς τις θέλουμε αυτές και το ξέρουμε ότι τις θέλετε και εσείς. Το θέμα είναι ότι τα μοντέλα που ακολουθούν μπορούμε, άλλα ευκολότερα και άλλα δυσκολότερα, να τα αγοράσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε τις ελληνικές αντιπροσωπείες ή απλά να σηκώσουμε το τηλέφωνο για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες! 

Γεγονός είναι επίσης ότι εκτός από το στρατοσφαιρικό Kawasaki H2R, όλες οι υπόλοιπες μοτοσικλέτες μπορούν να κυκλοφορήσουν νόμιμα στο δρόμο, σε αντίθεση με τις περισσότερες customised κατασκευές που δεν θα περνούσαν ούτε το τελωνείο. 

Τέλος, όλες οι μοτοσικλέτες που ακολουθούν, με εξαίρεση πάλι το H2R, συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και μπορούν να σερβιριστούν στους κατά τόπους αντιπροσώπους. Έτσι πετυχαίνετε με ένα σπάρο δύο τρυγόνια αφού και έχετε τα οφέλη ενός μεγάλου κατασκευαστή και βρίσκεστε στη σέλα μιας ονειρικής μοτοσικλέτας. Πάμε τώρα να δούμε μαζί τις 10 μοτοσικλέτες που θα θέλαμε να έχουμε στο γκαράζ μας.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ