net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο James Stewart και η Yoshimura Suzuki Factory Racing ξανά μαζί, μετά το τέλος του αποκλεισμού του Αμερικανού αναβάτη από τα SX & MX δρώμενα.

Ο James Stewart ξανά στη Suzuki!

Με επίσημο ανακοινωθέν τόσο από τη Yoshimura Suzuki Factory Racing, όσο και από τον James Stewart, ανακοινώνεται πως μετά τη συμπλήρωση της ποινής αποκλεισμού του, ο αναβάτης-θρύλος επιστρέφει στο AMA SX!

 
Όπως σας είχαμε γράψει στα τέλη του 2014, ο Αμερικανός αναβάτης του Supercross είχε πιαστεί θετικός σε αμφεταμίνες, σε έλεγχο που του είχε γίνει, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί σκληρή ποινή αποκλεισμού 16 μηνών. Η 16μηνη ποινή που επιβλήθηκε στο Stewart αποφασίστηκε να έχει αναδρομική ισχύ, και είχε τεθεί σε ισχύ από τις 11 Αυγούστου του 2014

Στις 17 Ιουνίου του 2015, η Yoshimura Suzuki Factory Racing ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου AMA SX και AMA Pro MX με τον James Stewart, με πολυετή μάλιστα διάρκεια! 

Ο Stewart θα συμμετάσχει στη σέλα ενός Suzuki RM-Z450, ξεκινώντας με τον αγώνα Redbull Straight Rhythm στην Πομόνα στην Καλιφόρνια, στις 11 Οκτωβρίου, ενώ θα συνεχίσει με τα πρωταθλήματα AMA SX & MX, στις αρχές του 2016. Ο JS είναι πολύ-πρωταθλητής στα πρωταθλήματα ΑΜΑ SX & AMA MX, έχει ανακηρυχθεί και αθλητής της χρονιάς, ενώ το 2014 έγινε ο πρώτος αναβάτης στα 450 που κέρδισε τουλάχιστον 1 αγώνα SX σε κάθε μία από 10 συνεχόμενες σεζόν! Ο ομόσταυλος του στην ομάδα της Yoshimura Suzuki θα είναι ο Blake Baggett.

James Stewart: “Είμαι χαρούμενος που θα τελειώσω την καριέρα μου στη Suzuki. Η ομάδα με υποστήριξε θερμά, και ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στη σέλα της μοτοσικλέτα μου, δίπλα στους ανθρώπους μου, κάθε σαββατοκύριακο. Από τη στιγμή που αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από τους αγώνες, κατάλαβα πόσο μου λείπουν, και θέλω να είμαι εκεί. Έχω ακόμη ανταγωνιστικό πνεύμα, και θέλω να τα δώσω όλα στα τελευταία χρόνια της καριέρας μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς αλλά και τους χορηγούς μου, που στάθηκαν δίπλα μου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Δεν μπορώ να περιμένω να δω την πρώτη μπάρα να πέφτει!"

Δηλώσεις έκανε και ο Manager της ομάδας Mike Webb. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συμφωνία με τον James. Ακόμα και κατά την απουσία του από τους αγώνες τον τελευταίο χρόνο, ήταν κοντά στην ομάδα, βοηθώντας την εξέλιξη του Suzuki RM-Z 450."

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ