net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η διασκέδαση με το Scrambler δεν σταματά ούτε στις στροφές.

Λιτό, απέριττο και διασκεδαστικό το Ducati Scrambler.

To Scrambler προτάσσει τη φιλικότητά και σας αφήνει να ξεσαλώσετε πάνω στη σέλα του χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Η νέα μοτοσικλέτα της Ducati δεν θα πει όχι στο χώμα, όπου βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ducati Scrambler

Το Ducati Scrambler ή το Scrambler Ducati, όπως το αποκαλούν οι Ιταλοί είναι μια πανέμορφη, ξεχωριστή, fun και πολυτάλαντη μοτοσικλέτα που αιχμαλωτίζει όλα τα βλέμματα, και φτιάχνει τη διάθεση όποιου την οδηγήσει.

 
+: Fun χαρακτήρας, εμφάνιση, αξεσουάρ
-: Τιμή, τροφοδοσία χαμηλά, ασαφής συμπλέκτης 
 
Τιμή (ευρώ): 9.300 κόκκινο, 9.400 κίτρινο, 11.050 (εκδόσεις Full Throttle, Urban Enduro, Classic) 
 
Χρώματα Icon: Κίτρινο-ασημί,  Kόκκινο-ασημί
 
Το νέο μοντέλο της Ducati στην Intermot του 2014 ήταν ένα, και ήταν δυνατό! Το Scrambler, σε 4 διαφορετικές εκδόσεις. Μια όμορφη γυμνή μοτοσικλέτα, εμπνευσμένη από το ομώνυμο ιστορικό μοντέλο των Ιταλών της δεκαετίας του 70, σε μοντέρνα εκδοχή. Μάλιστα η Ducati φέρνει τη λέξη Scrambler στο προσκήνιο, προωθώντας έτσι μια νέα vintage μπράντα, όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και άλλοι κατασκευαστές στο δίκυκλο. Όμορφες γραμμές και πετυχημένη μίξη κλασικού στιλ με μοντέρνα εξαρτήματα και αντίστοιχες τεχνολογικές λύσεις και ανέσεις σε όλους τους τομείς, χαρακτηρίζουν το Scrambler. 
 
Στα δελτία τύπου και στο press kit της, η Ducati χτίζει μεθοδικά το μύθο της νέας της μοτοσικλέτας, φτάνοντας σε υπερβολές του στιλ «δεν είναι απλώς μια νέα μοτοσικλέτα, είναι ένας νέος κόσμος». Αριστη τακτική για να προσελκύσει νέο κοινό στο χώρο. Και από ότι φαίνεται, με την ευρεία και διαφορετικού τύπου από ότι συνήθως προβολή, η Ducati θα τα καταφέρει ιδιαίτερα καλά σε αυτό τον τομέα, κάτι που θα κάνει καλό σε όλους μας.
 
Αν παραμερίσουμε τώρα τις φανφάρες των marketers, θα βρούμε κάτω από τα ρητά και τα τσιτάτα μια μοτοσικλέτα που προσφέρει τροφή στο μάτι, βολεύει στην καθημερινότητα, και ξυπνάει ένστικτα και γούστα για σβέλτη οδήγηση, αλλά και για customizing. Κι αν ψηθείτε πολύ, γιατί όχι και για... ανθρώπινο customizing, αφού με τόσα επίσημα τεχνικά και casual ρούχα, καπέλα κλπ., μπορείτε να ντυθείτε εσείς και η συμβία σας Scrambler από πάνω μέχρι κάτω! Μάλιστα η Ducati αποκαλεί όλα αυτά τα αξεσουάρ και ρούχα «συστατικά» που φέρνουν τη μοτοσικλέτα κοντά στη… γευστική άποψη του αναβάτη, φέρνοντας στο μυαλό συνταγή μαγειρικής.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ