net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δηλώστε συμμετοχή στο πανελλαδικό test-ride της KYMCO και ζήστε από πρώτο χέρι την 'A-Class' εμπειρία οδήγησης πάνω σε 5 κορυφαία μοντέλα της εταιρείας.

Downtown 350i ABS. Πολλά υποσχόμενο, τεχνολογικά κορυφαίο premium scooter, με υπέροχη νέα εμφάνιση, ολοκαίνουργιο μοντέλο για το 2015.

Νιώστε από πρώτο χέρι την πολυτέλεια και την ποιότητα κύλισης του Xciting 400i ABS, και ανακαλύψτε τους τεράστιους χώρους που διαθέτει.

Το πολύ δυνατό scooter μεγάλων τροχών People GTi 300 ABS δίνει το παρών στο Test Ride.

Το νέο KYMCO Agility 16+ 200i πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τα δυνατά στοιχεία του best seller Agility.

Κ-XCT 300i ABS. Δυναμικό design, δυνατές επιδόσεις, ικανό για αστικές διαδρομές, άριστο όμως και εκτός πόλης.

Test Ride KYMCO έως 27 Ιουνίου

Τα Test Rides της KYMCO σε όλη τη χώρα συνεχίζονται δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους των δύο τροχών να οδηγήσουν ένα εκ των πέντε κορυφαίων scooter της εταιρίας. Βρεθείτε στη σέλα τους έως τις 27 Ιουνίου.

 
Ζήσε μια 'A class' εμπειρία οδήγησης, οδηγώντας ένα από τα πέντε κορυφαία μοντέλα της KYMCO -συμπεριλαμβανομένου και του Downtown 350-, στο Πανελλαδικό Test Ride, έως 27 Ιουνίου.


Xciting 400i ABS
Downtown 350i ABS
Κ-XCT 300i ABS
PEOPLE GTi 300 ABS
AGILITY 16+ 200i

Είναι δύσκολο να μεταφέρεις με λέξεις την άνεση, τη μοναδική αίσθηση ποιότητας, την απόκριση ενός κινητήρα, τα εξαιρετικά φρένα, το κράτημα και την ασφάλεια στις στροφές… και αυτό, γιατί ο κάθε αναβάτης, αναζητά διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Όλοι όμως, είναι σε θέση να καταλάβουν και να νοιώσουν την ανώτερη ποιότητα, όπως και αν αυτή μεταφράζεται. Και αυτή η θέση… είναι η θέση σας! 

Μια μοναδική ευκαιρία, για να οδηγήσετε στην πόλη σας το scooter της KYMCO που θέλετε να αποκτήσετε. 

Περισσότερες πληροφορίες
MOTO TREND SA
Τηλ. 210-2585991

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ