net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το 6ο τεύχος του Moto Τρίτη στα περίπτερα. Με μόλις 1,95 ευρώ!

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Moto Guzzi V7 II Special

Δοκιμάζουμε: Triumph Tiger Sport

Παρουσίαση Harley on Tour: Οδηγήσαμε τις πιο hot νέες Αμερικάνες για το 2015.

Νέο τεύχος χιλιάδων κυβικών εκατοστών!

Νέο Moto Τρίτη χιλιάδων κ.εκ.! Με 2 adventure (Honda Crosstourer 1200 DCT και Suzuki V-Strom 650 ABS), την 1η δοκιμή του Moto Guzzi V7 II, το Triumph Tiger Sport, πρώτη παρουσίαση 5 Harley και 3 χορταστικά αφιερώματα!

 
Ένα τεύχος γεμάτο μεγάλη μοτοσικλέτα είναι το νέο Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα με μόλις 1,95 ευρώ. Μεγάλες μοτοσικλέτες, άλλες προσιτές, άλλες ονειρικές, σίγουρα όμως όλες ποθητές, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι θα διαβάσετε στο έκτο τεύχος της χρονιάς.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Moto Guzzi V7 II Special
Το σύγχρονο V7 ανανεώθηκε για δεύτερη φορά στη ζωή του, απέκτησε ABS και Traction Control και συνδυάζει άψογα τη ρετρό αισθητική με τις απαιτήσεις του σύγχρονου αναβάτη. Η ιταλική μοτοσικλέτα βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της και σας προσκαλεί στο μαγικό κόσμο της Moto Guzzi.

Δοκιμάζουμε: Triumph Tiger Sport
Ένα από τα θρυλικότερα ονόματα στην γκάμα της βρετανικής εταιρίας, στη δεύτερη γενιά του, με τον τρικύλινδρο 1050 ισορροπεί ανάμεσα σε δύο κόσμους. Το Tiger είναι τόσο Sport όσο χρειάζεται ώστε να μην αλλοιώνει τον all round χαρακτήρα του. Το περιμέναμε καιρό, εδώ στο Moto Τρίτη. Η αναμονή άξιζε τον κόπο.

Παρουσίαση: Harley On Tour 2015
Το γνωστό φορτηγό της Harley-Davidson πέρασε και φέτος από την Ελλάδα δίνοντας την ευκαιρία στον Τύπο αλλά και στους φίλους της αμερικάνικης εταιρίας να έρθουν σε επαφή με τα νέα της μοντέλα. Το κάναμε και εμείς και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από πέντε πολύ ενδιαφέροντα νέα Harley!

Δοκιμάζουμε: Honda Crosstourer 1200 DCT
Στα τέλη του 2014, το μεγάλο adventure της ιαπωνικής εταιρίας, πέρασε από μία συντηρητική ανανέωση και εφοδιάστηκε με νέο Traction Control τριών επιπέδων, βελτιωμένο DCT, λίγες ακόμη αλλαγές και νέα χρώματα. Είναι όμως αυτά αρκετά για να το βοηθήσουν να ανταπεξέλθει απέναντι στον ιδιαιτέρως ανεβασμένο ανταγωνισμό του 2015;

Δοκιμάζουμε: Suzuki V-Strom 650 ABS
Ένα από τα δημοφιλέστερα best seller στη χώρα μας, το Suzuki V-Strom 650 ABS είχε δει τις ταξινομήσεις του να κάμπτονται με την έλευση της κρίσης. Η Suzuki προχώρησε σε γενναία μείωση 1.000 ευρώ στην τιμή του, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κραταιά on-off μοτοσικλέτα. Υπό αυτή τη σκοπιά το φιλοξενούμε ξανά στο Moto Τρίτη, με την ελληνική αντιπροσωπεία να το έχει εξοπλίσει με έξτρα εργοστασιακά αξεσουάρ.

Αφιέρωμα: Φάκελος Yamaha
Φέτος η ιαπωνική εταιρία συμπληρώνει 60 χρόνια μηχανοκίνητης ιστορίας, με τις ρίζες της να φτάνουν στα τέλη του 19ου αιώνα και την κατασκευή μουσικών οργάνων. Για αυτό και εμείς ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα με τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της (αγώνες, αναβάτες, μοτοσικλέτες), τα best seller μοντέλα της σήμερα, την γκάμα των αξεσουάρ αλλά και τα after sales υπηρεσίες που προσφέρουν οι Ιάπωνες.

Αγοραστικό: Τα τρίκυκλα scooter της ελληνικής αγοράς
Τα τρίκυκλα scooters έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας λόγω της μεγάλης διαφοράς που προσφέρει ο επιπλέον εμπρός τροχός στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, ειδικά σε συνθήκες περιορισμένης πρόσφυσης. Τα μοντέλα που συγκεντρώσαμε για το αφιέρωμα αποδεικνύουν ότι υπάρχει πλέον ένα τρίκυκλο για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Αγοραστικό: Ονειρικές μοτοσικλέτες άνω των 20.000 ευρώ
Οι ονειρικές μοτοσικλέτες, οι άπιαστες στο ευρύ κοινό, είναι εκείνες που μας έσπρωξαν εξ αρχής στο μαγικό κόσμο των δύο τροχών. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές που θα θέλαμε να είχαμε στην κατοχή μας, άσχετα από αν μπορούμε να τις αποκτήσουμε.

Adventure & Touring: Tips για ελεύθερο Camping
Το ένθετο Adventure & Touring, του συνεργάτη του περιοδικού Νίκου Σπανού, έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο Moto Τρίτη με πληροφορίες για τα οργανωμένα ταξίδια περιπέτειας. Σε αυτό το τεύχος γνωρίστε τι πρέπει να κάνουμε ώστε το ελεύθερο Camping στο βουνό να αποτελέσει μια ξεχωριστή και αξέχαστη εμπειρία στα ταξίδια μας.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο και φυσικά τα αγωνιστικά νέα.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ και υπηρεσίες παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ