net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιο δυνατό, πιο άνετο και σαφώς πιο δυναμικό σχεδιαστικά από το προηγούμενο, παρουσιάζεται το ανανεωμένο Crossrunner.

Η υψηλή ποιότητα κύλισης συνοδεύει την ανανεωμένη adveture μοτοσικλέτα σε κάθε ασφάλτινη διαδρομή.

Η φιλικότητα διακρίνει το Crossrunner και σε δρόμο με στροφές.

Το τελικό της εξάτμισης είναι τόσο ήσυχο με αποτέλεσμα ο κινητήρας να ακούγεται περισσότερο από αυτό.

Δοκιμάζουμε: Honda VFR800X Crossrunner

Πιο δυνατό, πιο άνετο και σαφώς πιο δυναμικό σχεδιαστικά από το προηγούμενο, το ανανεωμένο Crossrunner παρουσιάζει έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα που συνδυάζεται με την χαρακτηριστική ταυτότητα των VFR.

 
+: 'Aνεση. ποιότητα, φρένα
-: Αίσθηση τιμονιού στη σβέλτη οδήγηση

Τιμή: 11.700 ευρώ
Χρώματα: Κόκκινο, λευκό, μαύρο

Το πρώτο Crossrunner που έκανε την εμφάνισή του το 2011 σήμανε για τη Honda την είσοδό της στις adventure μοτοσικλέτες. Από τότε οι Ιάπωνες παρουσίασαν αρκετά νέα μοντέλα προσθέτοντας το “Χ” στο τέλος του ονόματός τους με κορυφαίο το επίσης V4 Crosstourer. Στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν είδαμε πολλές εταιρίες να μπαίνουν στο παιχνίδι και να παρουσιάζουν τους δικούς τους εκπροσώπους στην κατηγορία, με τη Honda να σκέφτεται την επόμενη κίνησή της. Αυτή ήρθε πέρσι στο πρόσωπο του ανανεωμένου Crossrunner με τις αλλαγές να ξεκινούν από τη σχεδίασή του και να προχωρούν και στα ενδότερα, μηχανικά και ηλεκτρονικά, με τη μοτοσικλέτα να παρουσιάζεται συνολικά ανανεωμένη. Στόχος των ανθρώπων της ιαπωνικής εταιρίας, η απτή ποιότητα κατασκευής, η καθημερινή ευχαρίστηση στην οδήγηση, εντός και εκτός πόλης, και εξίσου σημαντικά η “έτοιμο-για-δράση” αίσθηση που ήθελαν να αποπνέει το ανανεωμένο Crossrunner, αυτό δηλαδή που ζητούν και οι αναβάτες από τα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Πάμε να δούμε αν τα κατάφεραν.

 
  • Γιώργος Μαραβελακης

    Μας γράψατε τα σχόλια σσς το πόση ιπποδύναμη έχει δε το γράψατε

     
    • Mototriti

      Απάντηση: Στην επιλογή "Συμπέρασμα" του άρθρου παρουσιάζεται ο πίνακας των τεχνικών χαρακτηριστικών του μοντέλου. Για δική σας διευκόλυνση, παραθέτουμε: Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.)= 105/10.250

        1

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ