net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Scooter Moto Festival Θεσσαλονίκης, η μεγαλύτερη γιορτή των δύο τροχών στη Β. Ελλάδα θα γίνει φέτος στις 18-20 Σεπτεμβρίου.

SMF Θεσσαλονίκη, 18-20 Σεπτεμβρίου

Το Scooter Moto Festival επισκέπτεται για δεύτερη συνεχή φορά τη Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο χώρο της Αποθήκης 8 στο λιμάνι, την ίδια περίοδο όπως και πέρυσι, στις 18-20 Σεπτεμβρίου. Φέτος με μια μέρα περισσότερη!

 
Το Scooter Moto Festival της Θεσσαλονίκης ξεκινά την Παρασκευή 18 στις 16.00 μέχρι τις 21.00, και το σαββατοκύριακο από τις 11.00 μέχρι τις 21.00.

Μαζί με τον εξωτερικό χώρο θα λειτουργήσει φέτος και ο εσωτερικός χώρος της Αποθήκης 8. Τη φετινή χρονιά θα έχουμε το σύνολο σχεδόν των μοτοσυκλετών, scooter και ATV που υπάρχουν στην αγορά μαζί με όλα τα νέα μοντέλα. Στον εξωτερικό χώρο θα στηθεί μια μεγάλη πίστα για testride για τα 40 περίπου μοντέλα που θα σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε, υπό την επίβλεψη της ALL ROAD TRAINING. Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι SXS και ο Λευτέρης Πίππος θα κάνουν επιδείξεις ακροβατικών με μοτοσυκλέτες,scooter,ATV, BMX και trial. Όμως και οι custom δημιουργίες θα έχουν την τιμητική τους, καθώς σε συνεργασία με το caferacercult.gr, Έλληνες κατασκευαστές custom θα δείξουν τις ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες τους.

Φυσικά όπως σε κάθε SMF θα υπάρχει πολύ μουσική και αγάπη για τους δύο τροχούς, και δυνατή παρουσία από τα πολλά club που θα φιλοξενούνται στο χώρο. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθούν τα πολλά δώρα που θα περιμένουν τους επισκέπτες, με κληρώσεις scooter αλλά και εξοπλισμού, στη μεγαλύτερη γιορτή των δύο τροχών στη Β.Ελλάδα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ