net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από 1 Μαΐου-30 Ιουνίου 2015 μπορείτε να ανταλλάξετε την παλιά σας μοτοσυκλέτα με μια καινούργια KTM 1050 ADVENTURE, με bonus ανταλλαγής 1.000 Ευρώ!

Λίγο μικρότερο, ελαφρύτερο και με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, από τα μεγαλύτερα αδέλφια του, και πλέον σε πολύ ελκυστική τιμή ανταλλαγής.

Υψηλά επίπεδα άνεσης και εξοπλισμού, με standard δικάναλο ABS, Traction & Wheelie Control, με συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, και με trip computer.

Ο υγρόψυκτος και ψεκαστός V2 κινητήρας 75 μοιρών και 1.050 κ.εκ. αποδίδει 94 ίππους, ενώ διαθέτει 3 επίπεδα λειτουργίας.

Μακρινά ταξίδια με παρέα και αποσκευές, απολαυστικές διαδρομές με στροφές, καθημερινή συμβίωση μέσα στην πόλη και 1047 ακόμα περιπέτειες στη σέλα της.

ΚΤΜ: Bonus ανταλλαγής για 1050 Adventure

H KTM προσφέρει 1.000 Ευρώ bonus ανταλλαγής στους πελάτες όλων των εταιριών, που θέλουν να ανταλλάξουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα, με μία ολοκαίνουργια KTM 1050 ADVENTURE μοντέλο 2015!

 
Από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2015 οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να ανταλλάξουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών της ΚΤΜ στις συμμετέχουσες χώρες* κάνοντας χρήση του προγράμματος Trade-Up. 

Ο Συνεργάτης της KTM θα εκτιμήσει την τωρινή αξία της παλιάς σας μοτοσυκλέτας και θα ορίσει την τιμή ανταλλαγής που θα συμψηφιστεί με την τιμή αγοράς μιας καινούργιας KTM 1050 ADVENTURE και σας χορηγεί επιπλέον bonus ανταλλαγής 1.000 Ευρώ! 

Ελαφριά, συμπαγής, ευέλικτη και ισχυρή, η KTM 1050 ADVENTURE μπορεί να ανταποκριθεί σε μακρινά ταξίδια με αποσκευές, σε διαδρομές με στροφές ή απλά στην αστική καθημερινότητα, ξεφεύγοντας από το κυκλοφοριακό χάος. Με υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως standard ABS, Traction & Wheelie Control, 3 επίπεδα λειτουργίας του κινητήρα, ακτινικά φρένα Brembo και πολλά άλλα, είναι έτοιμη να σε πάει όπου επιθυμεί η καρδιά σου! Έλα σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη KTM και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα. 

Περισσότερες πληροφορίες στο KTM Dealer και στο KTM ADVENTURE Microsite.

*Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Φιλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ