net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η KYMCO έχει προχωρήσει πολύ μπροστά τα τελευταία χρόνια σε τεχνολογικό επίπεδο και αυτό αντικατοπτρίζεται στη γκάμα των μοντέλων της.

Η KYMCO αποτελεί ένα ακόμη τρανό παράδειγμα της ανόδου των Ασιατών κατασκευαστών τις τελευταίες δεκαετίες.

Η τεχνογνωσία της KYMCO φτάνει σε κορυφαία επίπεδα. Απόδειξη η συνεργασία με την BMW για την κατασκευή των κινητήρων των C 650 GT/Sport στις εγκαταστάσεις της.

Εξουσιοδοτημένο service KYMCO

Υποστήριξη και service, αυτά τα μυστήρια που συνοδεύουν αναπόφευκτα τη συμβίωση με τη μοτοσικλέτα μας συνιστούν μια ευκαιρία επίδειξης διαφανών διαδικασιών για την KYMCO. Κανένα μυστήριο εδώ.

 
Η KYMCO αποτελεί ένα ακόμη τρανό παράδειγμα της ανόδου των Ασιατών κατασκευαστών τις τελευταίες δεκαετίες. Εκ Ταϊβάν ορμώμενη, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της συνεργαζόμενη με τη Honda στην κατασκευή ανταλλακτικών και αποφάσισε να χαράξει τον δικό της δρόμο ήδη από το 1963. Παράγει μοτοσικλέτες και scooter από το 1970 ενώ μας είναι γνωστή με τη σημερινή της επωνυμία από το 1992. Ήδη από το 2000 αποτελεί έναν γίγαντα με ετήσια παραγωγή εκατοντάδων χιλιάδων δικύκλων, παγκόσμια δραστηριοποίηση και πλέον το όνομα KYMCO είναι συνώνυμο του ποιοτικού σκούτερ σε όλον τον κόσμο. 

Η τεχνογνωσία της  KYMCO φτάνει σε κορυφαία επίπεδα -αρκεί να σκεφτούμε πως η BMW την εξουσιοδότησε να κατασκευάζει στις εγκαταστάσεις της τους κινητήρες των premium Scooter C 650 GT & C 650 SPORT αλλά και της enduro μοτοσικλέτας G450X. Όσον αφορά στην τελευταία, μιλάμε για μοντέλο που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro, άρα μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να επιλέγει την KYMCO για αυτήν τη δουλειά μια γερμανική εταιρεία με το μέγεθος, την ιστορία και την τεχνογνωσία της BMW. 

Παράλληλα οι ηχηρές συνεργασίες των Ταϊβανέζων συνεχίζονται ως και σήμερα, καθώς η Kawasaki διάλεξε την KYMCO για να συνεργαστεί μαζί της στην παραγωγή του σκούτερ της J300 -το οποίο βασίζεται στο Downtown 300. Αλλο ένα παράσημο στο στήθος της εταιρείας που εδρεύει στο Kaohsiung της Ταϊβάν και απασχολεί πάνω από 3.000 άτομα ως προσωπικό.

Όλα αυτά έρχονται να υπογραμμίσουν κάτι που ούτως ή άλλως γνωρίζαμε, πως δηλαδή η KYMCO έχει προχωρήσει πολύ μπροστά τα τελευταία χρόνια σε τεχνολογικό επίπεδο και αυτό αντικατοπτρίζεται στη γκάμα των μοντέλων της.

Κατασκευάζοντας και πουλώντας προϊόντα ολοένα και υψηλότερης τεχνολογίας η KYMCO θέτει προκλήσεις στον εαυτό της, καθώς η πώληση είναι μόνο το πρώτο βήμα. Η σημαντικότερη διαδικασία είναι μακροχρόνια και θα θέσει τις βάσεις για τη σχέση εμπιστοσύνης που κάθε εταιρεία θέλει να θέτει με τους πελάτες της. Μιλάμε για την υποστήριξη μετά την πώληση.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ