net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία, δύο και τρεις Μαίου 2015. Το Kawasaki H2 θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση του επί ελληνικού εδάφους στο Track Day του track-day.gr στις Σέρρες.

Κορυφαία τεχνολογία, πλαίσιο χωροδικτύωμα, και κινητήρας 1000 κ.εκ., με υπερσυμπιεστή, και επίσημη απόδοση 197 Hp (207 με Ram-Air) και 13,6 κιλά ροπής!

Το Kawasaki Ninja H2 στις Σέρρες!

Το διαστημικό, υπερτροφοδοτούμενο τέρας Ninja H2 της Kawasaki θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους στο Track Day του Track-day.gr το τριήμερο 1-3 Μαίου, στην πίστα των Σερρών!

 
Για 2η χρονιά το track-day.gr διοργανώνει ένα εντυπωσιακό track day (τριήμερο παρακαλώ) στις όμορφες Σέρρες, όπου και θα παρουσιαστεί στατικά για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Kawasaki Ninja H2.

Στο 3ήμερο trak day το παρόν θα δώσουν ο δήμος Σερρών και τοπικοί παράγοντες, ο μεγάλος χορηγός του track-day.gr MICHELIN, οι μοτοσυκλέτες της KTM και της ΚAWASAKI, και άλλοι. 

H παρουσίαση του νέου KAWASAKI H2 θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου Acropol, ενώ από την Κυριακή η υπέρ-μοτοσικλέτα του Akashi θα βρίσκεται στην πίστα των Σερρών (ξανά στατικά), για το Track Day.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες, και τις διάφορες ενέργειες που θα γίνουν στην πίστα κατά τη διάρκεια του τριήμερου.

Η οργάνωση του Track Day μπορεί να παρέχει στους συμμετέχοντες μεταφορά με το πούλμαν στις Σέρρες, διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία που έχουμε ήδη κλείσει για εσάς με πρωινό - βραδινό, καθώς και μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας εφόσον το επιθυμείτε. Επίσης θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης εξοπλισμού (δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια). Η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται στην πίστα. Τέλος, σε κάθε συμμετέχοντα θα υπάρχει δώρο από την οργάνωση, καθώς και νερό, χυμοί και μεσημεριανό γεύμα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι - ενδιάμεσοι - προχωρημένοι - αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί μέσα στην πίστα με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών. Τα 30 άτομα της διοργάνωσης θα φροντίσουν αυτό το track day να σας μείνει αξέχαστο.

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους από το πρωί της Παρασκευής 1 Μαΐου, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 3 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.track-day.gr ή καλέστε στο 6974406054.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ