net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι οπαδοί της Aprilia είναι πλέον σε θέση να βιώσουν όλο τον ενθουσιασμό των αγώνων, από οπουδήποτε στον κόσμο, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο!

Στον διαδικτυακό κόσμο της Aprilia

Μπειτε σε ένα κόσμο γεμάτο συγκινήσεις και μοιραστείτε το πάθος της Aprilia για τους αγώνες και την τεχνολογία με την περιήγησή σας στις επίσημες ιστοσελίδες της ιταλικής εταιρίας, aprilia.com και bearacer.com.

 
Οι προσπάθειες της Aprilia στις κορυφαίες κατηγορίες αγώνων μοτοσικλέτας - οι οποίες «τριπλασιάστηκαν» το 2015, με την παρουσία της στους αγώνες MotoGP, Superbike και Superstock - αντικατοπτρίζονται στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.

Ενώ οι ασημένιες σφαίρες της Aprilia είναι απασχολημένες με το MotoGP, Superbike και Superstock, οι λάτρεις των αγώνων και οι οπαδοί της διάσημης ιταλίδας πρωταθλήτριας θα είναι σε θέση να βιώσουν όλο τον ενθουσιασμό των αγώνων, από οπουδήποτε στον κόσμο, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Η παγκόσμια κοινότητα Be a Racer Club είναι ανοιχτή σε όλους τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών Aprilia. 

Η ψηφιακή κοινότητα σχεδιάστηκε με σκοπό να πυροδοτήσει νέες συνδέσεις και εμπειρίες ανάμεσα σε όλους όσοι ενθουσιάζονται από τις επιδόσεις και το σπορ DNA της Aprilia κάθε μέρα, σε όλον τον κόσμο.

Διαθέσιμη επίσης στα social media (Facebook, το Twitter και YouTube) και η ταυτόχρονη κάλυψη σε πραγματικούς χρόνους των δοκιμών και όλων των αγώνων του MotoGP και WSBK 
 
Όλες οι σχετικές ιστοσελίδες - από την καθιερωμένη ιστοσελίδα bearacer.com μέχρι τις σελίδες της Aprilia ανά χώρα - θα ενσωματωθούν σε ένα μοναδικό σημείο πρόσβασης που είναι το aprilia.com.

Επισκεφτείτε σήμερα το  aprilia.com  για να κλείσετε ένα track day ή να προγραμματίσετε ένα test ride για το αγαπημένο σας μοντέλο. 

Πραγματοποιήστε on line αγορές εισιτηρίων για τους αγώνες και ζήστε το αγωνιστικό πάθος της Aprilia, ένα από τα πιο νικηφόρα και τεχνολογικά προηγμένα σήματα στον κόσμο.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ