net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πώς σας φαίνεται η full accesorized Vespa Sprint; Με τη νέα προσφορά της Piaggio Hellas, με κάθε αγορά Vespa πάρτε μια πλειάδα αξεσουάρ... δώρο!

Ιδού η Vespa Primavera, με ένα σκασμό αξεσουάρ. Όλα τα μοντέλα Vespa διαθέτουν δική τους σειρά αξεσουάρ που αξίζει να διαθέτει το δίκυκλο σας.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το χορό και η μέγιστη σειρά GTS, και τα αξεσουάρ που τη συνοδεύουν.

Μια ζελατίνα θα απογειώσει την καθημερινή χρηστική αξία της Vespa σας, και θα κάνει πιο εύκολους τους χειμώνες.

Ένα Top-Box στο χρώμα της Vespa σας, θα κουβαλήσει κράνος και λοιπά... συμπράγκαλα, μεγιστοποιώντας τους διαθέσιμους χώρους.

Δώρα μεγάλης αξίας με κάθε αγορά Vespa!

Καλωσορίστε την άνοιξη με πλεονεκτήματα Vespa, κόστους έως και 450 ευρώ! Κι αυτό γιατί με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, η Piaggio Hellas σας κάνει δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 450 ευρώ!

 
Επισκεφτείτε τώρα ένα σημείο πώλησης Vespa, για να δείτε από κοντά όλη τη γκάμα και να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Μήπως θα διαλέξετε το κλασικό, διαχρονικό δίχρονο μοντέλο PX; Ή είστε λάτρης των πλέον σύγχρονων προτάσεων, όπως η Primavera; Μήπως προτιμάτε την οικογένεια Sprint; Ή θέλετε μια Vespa που να μη φοβάται ούτε και τους πλέον μεγάλους αυτοκινητόδρομους, στοχεύοντας προς τις GTS;

Εκμεταλλευτείτε άμεσα τα μοναδικά πλεονεκτήματα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Η προσφορά ισχύει μόνο έως 30/4/2015.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ