net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λάσπη πολλή, αλλά ευτυχώς η βροχή περιορίστηκε σε μια μπόρα το πρωί.

Και με XR στο Trail Ride; 'Αψογος!

Και με BMW R 1200 GS; Ε μα ναι. Ο συνεργάτης του Moto-Τρίτη Νίκος Σπανός, επί τω έργω.

Βραβεύτηκαν νέοι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν την διαδρομή, καθώς και οι καλύτερες φωτογραφίες που βγήκαν από τους συμμετέχοντες!

Απολογισμός 3ου Trail-Ride για το 2015

Μπορεί όλοι να είχαν τρομάξει με τη συνεχή βροχή που έπεφτε για μέρες πριν το 3ο Trail Ride, όμως τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν σχεδόν ιδανικά για όλους, καθώς τελικά ο καιρός έδωσε τη συγκατάθεση του στο event.

 
Το 3ο Trail Ride ολοκληρώθηκε μετά από αρκετά παιχνίδια του καιρού! Όλη την εβδομάδα έβρεχε, κάνοντας την διαδρομή αρκετά ενδιαφέρουσα και λασπερή, αλλά συγχρόνως αποκάρδιωνε ειδικά τους μοτοσυκλετιστές για την ταλαιπωρία που θα υποστούν! Όμως, η Κυριακή ήταν η μέρα στο μεταίχμιο της αλλαγής του καιρού, και παρ' όλη την πρωινή βροχή, η συνέχεια ήταν ιδανική για βόλτα στο χώμα!

Οι συμμετέχοντες τελικά αποζημιώθηκαν 100% για την επιλογή τους να μην φοβηθούν την πρωινή μαυρίλα, αφού μόνο ελάχιστες σταγόνες βροχής και χωρίς κρύο ήταν το σκηνικό του καιρού! Όσο για την διαδρομή, αυτή απλώθηκε σε ένα νέο –για τα Trail Ride- κομμάτι της Αττικής, διασχίζοντας το Ποικίλο Όρος, την Αρχαία Ιερά Οδό, τις Λίμνες των Ρειτών, για να ανέβει μέσω του αγωγού του Μόρνου προς Δερβενοχώρια μέσα από μαγικά τοπία για να καταλήξει στην λασπωμένη πίσω πλευρά της Πάρνηθας.

Εκατόν πενήντα συνολικά χιλιόμετρα, με τα 100 από αυτά καθαρά χωμάτινα, σε κάθε είδους τερέν, με λάσπη, πέτρα, πολλές νερολακκούβες, μαλακά και νωπά χώματα…

Τα ΙΚΤΕΟ Αγίου Στεφάνου κλήρωσαν δώρα σε 4 τυχερούς, ενώ βραβεύτηκαν νέοι συμμετέχοντες που ολοκλήρωσαν την διαδρομή, καθώς και οι καλύτερες φωτογραφίες που βγήκαν από τους συμμετέχοντες!

Το ραντεβού των φίλων των Trail-Ride ανανεώνεται για τις 26 Απρίλη, στα Καλάβρυτα αυτή τη φορά, σε μια φανταστική διαδρομή-όνειρο, σημείο αναφοράς για τις βόλτες του είδους, με 150-200 χιλιόμετρα από το Φαράγγι του Βουραϊκού έως το Χιονοδρομικό, και από το Μοναστήρι Μακελαριάς έως το Φενεό.

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, και το Bafetis Workshop.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ