net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκπληκτική επίδοση για τον Andrea Dovizioso, που καβάλα στο Ducati GP15 πήρε μια φανταστική pole position, και αναπτέρωσε τις ελπίδες των Ιταλών.

Σταθερός, χαμηλών τόνων χαρακτήρας, ο Dani Pedrosa δεν παύει να είναι ταχύτατος, και ίσως στην καλύτερη φόρμα της ζωής του. Δεύτερος στη σειρά εκκίνησης αύριο.

Τρίτος ο Marc Marquez;! Και όμως, ο φοβερός Ισπανός δεν είχε απάντηση για το χρόνο των Dovi και Pedrosa. Στον αγώνα όμως, θα δείξει τα δόντια του.

Τέταρτος ο Andrea Iannone, ο 2ος εργοστασιακός πιλότος της Ducati.

Πέμπτος ο... Yonny Hernandez, με την περιφερειακή ομάδα της Ducati (Pramac Racing). Ανεβασμένος ο Κολομβιανός!

Μόλις 6ος ο Jorge Lorenzo, ο πρώτος πιλότος Yamaha στη σχάρα εκκίνησης.

Πίσω από τον έβδομο Bradley Smith της Yamaha Tech3 βρέθηκε ο Valentino Rossi, που σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος.

Ένατος ο Danilo Petrucci της Pramac Racing, άριστη επίδοση.

Από την ενδέκατη θέση θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα στο Losail ο Aleix Espargaro με τη μοτοσικλέτα της Ecstar Suzuki.

Εικοστός πρώτος στη σχάρα εκκίνησης, ο Alvaro Bautista με τη μοτοσικλέτα της Aprilia.

MotoGP. Pole για Dovizioso & Ducati!

Στην πίστα του Losail, στο Κατάρ, ο Andrea Dovizioso με την εργοστασιακή μοτοσικλέτα της Ducati πήρε την pole position για τον αυριανό πρώτο αγώνα MotoGP 2015, αφήνοντας 2ο τον Dani Pedrosa και τρίτο τον Marc Marquez.

 
Φυσικά ο ενθουσιασμός στο pit box της Ducati ήταν μεγάλος, καθώς η νέα μοτοσικλέτα GP15, το παιδί του θρυλικού Luigi Dall'Igna, έδειξε πως άξιζε την αναμονή.

Πρώτη εμφάνιση του GP15, και κατευθείαν pole. Όχι κι άσχημα ε; Ειδικά όταν απέναντι από τον Dovizioso είναι αστέρια όπως ο πρωταθλητής Marc Marquez, ο Dani Pedrosa, o Jorge Lorenzo, o Valentino Rossi, κ.α. Ο χρόνος του Dovizioso ήταν 1.54.113, με τον 2ο Dani Pedrosa του HRC να έπεται 0,217 δευτερόλεπτα πιο πίσω, και με τον Marc Marquez να είναι τρίτος, 0.324 δευτερόλεπτα πίσω από το χρόνο του Dovi. Οι παραπάνω τρεις αναβάτες θα ξεκινήσουν έτσι από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης στον αυριανό αγώνα. 

Στη δεύτερη τριάδα θα βρεθούν 4ος ο Andrea Iannone (Factory Ducati), 5ος ο Yonny Hernandez (πώς είπατε;!), και 6ος ο Jorge Lorenzo. Σημειώστε πως με τον Hernandez έχουμε τρία Ducati στην πρώτη πεντάδα! Έχει ο καιρός γυρίσματα. Μακάρι να δούμε τα Ducati αύριο να είναι ανταγωνιστικά και σε ρυθμό αγώνα, για πραγματικά χορταστικό ανταγωνισμό και θέαμα.

Στην τρίτη σειρά εκκίνησης έχουμε τον Bradley Smith (7ος), τον Valentino Rossi (8ος) και τον... Danilo Petrucci (ο ομόσταυλος του Hernandez με την ομάδα της Pramac, καβάλα κι αυτός σε Ducati). Δέκατος είναι ο Pol Espargaro, ενδέκατος ο αδελφός του, Aleix με τη νέα Suzuki, και 12ος ο Cal Crutchlow (είναι ο πρώτος αναβάτης με διαφορά πέρα από το δευτερόλεπτο σε σχέση με το χρόνο του Dovizioso), που είχε μια πτώση στη διαδικασία της pole και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο, ενώ έδειχνε ταχύτατος μέχρι τότε.

Στο στρατόπεδο της Aprilia, ο Alvaro Bautista βρέθηκε 21ος, εξελίσσοντας την πραγματικά καινούργια μοτοσικλέτα των Ιταλών, με τον Marco Melandri να καταλαμβάνει την 25η και τελευταία θέση στη σχάρα εκκίνησης.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ