net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Macna Jura θα το βρείτε στη MOTO MARKET στην τιμή των 250 ευρώ.

Τζάκετ MACNA Jura

Η πρόταση της MACNA είναι ένα τζάκετ τεσσάρων εποχών που μπορεί να συντροφεύσει τον αναβάτη στις τουριστικές αλλά και enduro εξορμήσεις του προσφέροντας ασφάλεια και σωστό έλεγχο της θερμοκρασίας.

 
Ειδικότερα, το Jura είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής Poly 500 και R-tech. Διαθέτει αφαιρούμενη αδιάβροχη μεμβράνη Raintex αλλά και θερμική επένδυση. Φέρει προστατευτικά CE σε ώμους και τους αγκώνες ενώ διαθέτει και θήκη στο πίσω μέρος για προστατευτικό πλάτης. Mπορεί να δεχθεί το Vision vest της MACNA, ένα γιλέκο σε έντονο κίτρινο χρώμα με μεγάλες ανακλαστικές περιοχές, για ακόμα καλύτερη ορατότητα μέρα – νύχτα ενώ διαθέτει και ενσωματωμένες ανακλαστικές επιφάνειες. 

Το Jura ξεχωρίζει επίσης για τους μεγάλους αεραγωγούς στην περιοχή του στήθους, για τη θέση που φέρει ώστε να δεχθεί φως LED, για τη θήκη που φέρει στο πίσω μέρος αλλά και για το φερμουάρ του στο κάτω μέρος ώστε να συνδέεται με παντελόνι. 

Τέλος, όπως και όλα τα μπουφάν για τουριστική και enduro χρήση, το Jura φέρει ιμάντες και σκρατς σε μέση χέρια και μανίκια για τέλεια εφαρμογή.

Το Jura θα το βρείτε στην τιμή των 250 ευρώ στη ΜΟΤΟ MARKET.

Περισσότερα στο τηλ.: 2310-795615

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ