net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Suzuki επιστρέφει στο προσκήνιο, με ένα γυμνό και ένα ημίγυμνο χιλιάρι, έτοιμη για νέες σελίδες δόξας στις μοτοσικλέτες επιδόσεων.

Suzuki GSX-S 1000. Επίσημο βίντεο

H Suzuki Η.Π.Α. παρουσίασε ένα βίντεο για τα νέα GSX-S 1000 και GSX-S 1000F. Δείτε εν κινήσει τα δύο πολύ ενδιαφέροντα επερχόμενα μοντέλα, και παρακολουθήστε την ανάλυση των τεχνικών τους χαρακτηριστικών.

 
Το σπικάζ είναι καθαρά αμερικάνικο (αρκετά grand, θυμίζει... ταινία του Hollywood), όμως το παραβλέπεις, καθώς τα 2 νέα μοντέλα της Suzuki είναι όντως συναρπαστικά.
Με βάρος 207 και 209 κιλά, η Suzuki ανακοινώνει πως πρόκειται για τα 2 ελαφρύτερα γυμνά (το F θα το λέγαμε ημίγυμνο) χιλιάρια της κατηγορίας, ελαφρύτερα ακόμα και από το GSR 750! Με πλαίσιο και ψαλίδι να βασίζονται στο GSX-R 1000, με νέο, πλήρως ρυθμιζόμενο ανάποδο πιρούνι 43 χλστ. της Kayaba, ροπάτο μοτέρ από GSX-R 1000 Κ5, και με ακτινικά φρένα της Brembo, οι 2 μοτοσικλέτες αναμένεται να βάζουν φωτιά στην άσφαλτο.

Όμως και ο υπόλοιπος εξοπλισμός είναι υψηλών προδιαγραφών, με Traction Control, ABS, ψηφιακή οθόνη οργάνων με πληθώρα πληροφοριών και ρυθμιζόμενο φωτισμό, LED φώτα ημέρας, Fatbar της Renthal, κ.α.  

'Αντε να έρθουν και στη χώρα μας, περιμένουμε πώς και πώς να τα οδηγήσουμε!

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ