net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η κλοπή καλωδίων χαλκού μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο, όπως στην περίπτωση του ρεπορτάζ.

Θεσσαλονίκη: κλοπή καλωδίων και συσκότιση

Αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφόρω άτομο που μαζί με συνεργούς του έκλεβε καλώδια χαλκού από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, αχρηστεύοντας 20 κολώνες, και δημιουργώντας συσκότιση ενός χιλιομέτρου.

 
Τα ξημερώματα της 26-02-2015, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να βρίσκονται στο ενδιάμεσο διάζωμα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, όπου περιεργάζονταν μία κολόνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 32χρονου.

Στην κατοχή του δράστη, καθώς και σε έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Μία ψαλίδα κοπής μετάλλων,
  • Ένας κασμάς,
  • Δύο κουκούλες full-face,
  • Μία κουλούρα χάλκινου καλωδίου.
Επίσης, κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 32χρονου, ως μέσο μεταφοράς των κλεμμένων καλωδίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες αφαίρεσαν καλώδια χαλκού και προκάλεσαν φθορές σε είκοσι συνολικά κολώνες φωτισμού συνολικής αξίας περίπου 22.000 ευρώ, σε μήκος δικτύου ενός χιλιομέτρου, με αποτέλεσμα την πρόκληση συσκότισης στο οδικό δίκτυο της περιφερειακής οδού (από κόμβο Παπαγεωργίου έως κόμβο Νεαπόλεως).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ