net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όμορφο, πιο φανταχτερό από πέρυσι, και με μεγάλη τρισκελίδα στο πλάι.

Το RX-7 GP Isle of Man TT 2015 φέρει την υπογραφή του Aldo Drudi.

Arai RX-7 GP Isle of Man TT 2015

Η ειδική ετήσια έκδοση της Arai για το φημισμένο Isle of Man ΤΤ έχει πλέον γίνει παράδοση, παράδοση η οποία φυσικά δε θα μπορούσε να μη συνεχιστεί και το 2015. Ιδού το RX-7 GP Isle of Man TT 2015.

 
Βασισμένο στο κορυφαίο κράνος RX-7 GP, η Arai μόλις παρουσίασε το νέο συλλεκτικό μοντέλο Isle of Man TT Edition 2015. 

Σε αντίθεση με το ασπρόμαυρο μοτίβο και τις λιγοστές κόκκινες λεπτομέρειες του περσινού μοντέλου, φέτος η χρωματική επιλογή γίνεται πιο φανταχτερή με έναν συνδυασμό μπλε, κόκκινου και χρυσού χρώματος, και τοποθετεί το διάσημο σύμβολο του Isle of Man, την Τρισκελίδα με τις αρχαιοελληνικές ρίζες, σε πρώτο πλάνο και σε ευδιάκριτα μεγάλο μέγεθος, σε αμφότερες τις πλευρές του κράνους.

Φυσικά το νέο αυτό κράνος σχεδιάστηκε από το χέρι του πασίγνωστου συνεργάτη της Arai, Aldo Drudi υπό την επιγραφή “D-Perf”. Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση να μην έχετε ξανακούσει το όνομά του, σίγουρα γνωρίζετε κάποια από τα έργα του καθώς ο κύριος Drudi τυγχάνει προσωπικός φίλος και υπεύθυνος για όλα τα κράνη του Valentino Rossi κατά τη διάρκεια της μακράς του καριέρας.

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας με το Isle of Man TT τα τελευταία χρόνια, η Arai συνιστά και φέτος την επίσημη επιλογή κρανών για το προσωπικό της διοργάνωσης στο Νησί. Όπως κάθε χρόνο, το νέο αυτό σχέδιο θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό κομματιών μέσω των αντιπροσώπων της Arai ανά τον κόσμο. Αναμφίβολα βέβαια οι πιο τυχεροί θα είναι αυτοί που θα το αποκτήσουν επί τόπου από τον μοναδικό συνεργάτη της Arai στο Isle of Man κατά τη διάρκεια του φετινού ΤΤ.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ