net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Canepa λίγο πριν την εκκίνηση. Όχι και τόσο χαρούμενος μετά την πρώτη στροφή αλλά αισιόδοξος για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Ταϊλάνδης.

WSBK-Canepa: Έτοιμος για Ταϊλάνδη

Την πεποίθησή του ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην επόμενο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, εξέφρασε ο αναβάτης της Team Hero EBR, παρά τον τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο σκέλος στο Philip Island.

 
Ο Canepa έπεσε στα πρώτο σκέλος στον αγώνα της Αυστραλίας λόγω «τεχνικού προβλήματος», όπως είπε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει αρκετά σοβαρά τον αριστερό του αστράγαλο του και να μην αγωνιστεί ούτε στο δεύτερο σκέλος. Οι άνθρωποι της Hero EBR θα περιμένουν τώρα να πέσει λίγο το πρήξιμο και να περάσουν τον αναβάτη τους ξανά από εξετάσεις για να δουν καλύτερα το μέγεθος του προβλήματος. Ωστόσο ο Ιταλός δεν δείχνει να πτοείται από τον τραυματισμό του και εμφανίζεται σίγουρος για την συμμετοχή του στον αγώνα της Ταϊλάνδης που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου.

«Ο τένοντας στον αριστερό μου αστράγαλο μοιάζει να έχει σπάσει κατά 99%. Πρέπει να τον ελέγξουμε ξανά μετά από πέντε ημέρες όταν αρχίσει να ξεπρήζεται. Αυτή τη στιγμή πονάει πολύ αλλά οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι έχει σπάσει το κόκκαλο, οπότε αυτό είναι καλό, αν και νιώθω ότι μπορεί να έχει σπάσει.»

Όσον αφορά την πτώση που προξένησε τον τραυματισμό του ο Canepa είπε: «Υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα και μεταξύ της πρώτης και δεύτερης στροφής έπεσα. Θα πρέπει να δούμε τι έγινε αργότερα. Είμαστε τυχεροί γιατί είναι ένας μήνας από τώρα μέχρι την Ταϊλάνδη και για αυτό μπορούμε να είμαστε 100% έτοιμοι.» 

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ