net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε περίπτωση που εμπλακούμε σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα τότε το περιστατικό θα πρέπει οπωσδήποτε να καταγραφεί από την Τροχαία και από την ασφαλιστική μας.

Ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα. Τι κάνουμε.

Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που εμπλακούμε σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα και πώς μπορούμε να αποζημιωθούμε για τις ζημιές που προκλήθηκαν.

 
Στην περίπτωση που εμπλακούμε σε τροχαίο ατύχημα, στο οποίο υπάρχει και κάποιο ανασφάλιστο όχημα, τότε το συμβάν θα πρέπει οπωσδήποτε να καταγραφεί από την Τροχαία, αλλά και από την ασφαλιστική μας (ειδικά αν καλυπτόμαστε με την υπηρεσία «Φροντίδα Ατυχήματος»). Αυτή η καταγραφή θα βοηθήσει σημαντικά τόσο για τη δήλωση Ατυχήματος στην εταιρεία μας, αλλά και αντίστοιχα στο Επικουρικό Κεφάλαιο στο οποίο θα πρέπει να στραφούμε για να αποζημιωθούμε.

Πώς γίνεται η αποζημίωσή μας από ανασφάλιστο όχημα.

Από το Επικουρικό Κεφάλαιο:
Σε περίπτωση που ο οδηγός ανασφάλιστου οχήματος προκαλέσει ατύχημα, τότε το πρόσωπο που υπέστη ζημία δικαιούται να ζητήσει την πλήρη αποκατάσταση της ζημίας του από το Επικουρικό Κεφάλαιο, το οποίο έχει συσταθεί, μεταξύ άλλων, και για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού. Μετά την καταβολή της αποζημίωσης του ζημιωθέντα, το Επικουρικό Κεφάλαιο δικαιούται να στραφεί κατά του ιδιοκτήτη, κατόχου και οδηγού του ανασφάλιστου οχήματος και να αναζητήσει όσα κατέβαλε στον ζημιωθέντα.

Από την ασφαλιστική μας εταιρεία:
Μπορούμε να αποζημιωθούμε από την ασφαλιστική μας εταιρεία, εφόσον έχουμε επιλέξει την προαιρετική κάλυψη «Υλικών Ζημιών από ανασφάλιστο αυτοκίνητο» και συντρέχουν οι προϋποθέσεις της υπηρεσίας αυτής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να βρούμε στην ασφαλιστική εταιρεία μας ή στην επίσημη ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου και στο 210 33 27 400.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ