net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ουπς. Αυτή η μελανιά του de Puniet σίγουρα πονάει. Δεν ξέρουμε βέβαια αν πονάει πιο πολύ από τη δημοσιοποίηση της φωτό από τον Paul Denning.

Σπασμένα πλευρά, μελανιές παντού, και παρόλα αυτά ο Randy De Puniet συμμετείχε και στα 2 σκέλη του Phillip Island, τερματίζοντας 7ος στο δεύτερο!

Ιδού το original tweet του Paul Denning της Crescent Suzuki.

Και εδώ η μελανιά του Randy de Puniet σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Περαστικά.

Αυτή είναι μελανιά!

Ο ιδιοκτήτης της αγωνιστικής ομάδας του Randy de Puniet δημοσιοποίησε σε όλον τον πλανήτη το αναμνηστικό που απεκόμισε ο Randy de Puniet από το Phillip Island. Τέτοια μελανιά δύσκολα θα ξαναδείτε.

 
Ο κύριος Paul Denning, ιδιοκτήτης και διευθυντής της Crescent Suzuki WSBK Team δε φημίζεται πως μασάει τα λόγια του. Αυτό ισχύει τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Στην προκειμένη περίπτωση η στιγμή μάλλον είναι και καλή και κακή.
 
Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbikes στο Phillip Island της Αυστραλίας, με την Crescent Suzuki έκανε το ντεμπούτο του στο WSBK ο Γάλλος Randy de Puniet, γνωστός μας από το πέρασμά του από τα MotoGP για αρκετά χρόνια με διάφορες ομάδες.
 
Κατά τα δοκιμαστικά, πριν τα 2 σκέλη, ο de Puniet είχε μια άσχημη πτώση με το GSX-R1000 του και το αποτέλεσμα ήταν μερικά σπασμένα πλευρά και μια γιγάντια μελανιά στα οπίσθια. Όσο κι αν ήθελε (ή όχι) ο de Puniet να την κρύψει από το κοινό, άλλο τόσο δεν έμελλε να το καταφέρει καθώς το αφεντικό του φρόντισε να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, εξασφαλίζοντας πως θα τη δουν πολλές χιλιάδες ανθρώπων.
 
Η πρόθεσή του πάντως ήταν καλή, όπως αποκαλύπτει το σχόλιο που τη συνοδεύει: «Νομίζετε πως έχετε μελανιάσει τον πισινό σας; Πάρτε αυτό, συν σπασμένα πλευρά, και παρόλα αυτά 7η θέση στο 2ο σκέλος. Σκληρό παλικάρι...» Ναι, όντως είναι.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ