net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Dark Horse έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των Chief, δίνοντας τον δικό του μαύρο τόνο στις αμερικάνικες μοτοσικλέτες.

Ιδανική βάση για customizing είναι το Dark Horse σύμφωνα με την Indian. Εμείς πάντως μάλλον θα το αφήναμε έτσι!

Με ABS, Cruise Control και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί είναι εξοπλισμένο το Dark Horse.

Με σκοτεινή διάθεση η φωτογράφιση του Dark Horse.

Εδώ με το έξτρα Ape Hanger τιμόνι, κατάμαυρη εξάτμιση και σχάρα, όλα από τα αξεσουάρ της μοτοσικλέτας.

Πιο λιτή αλλά εξίσου εντυπωσιακή με τα υπόλοιπα Chief η νέα έκδοση-μοτοσικλέτα της Indian.

Κατάμαυρο το κάλυμμα του μεγάλου προβολέα που δείχνει έτσι μικρότερο.

Και το κάλυμμα της κεφαλής του διάσημου φωτιζόμενου Ινδιάνου βαμμένο σε μαύρο ματ.

Λίγα πράγματα από το μοτέρ ξέφυγαν από τη μαύρη ματ βαφή.

Αντίθεση με το μαύρο ματ κάνει η λευκή πλάκα του ταχύμετρου, αλλά και το χρωμιωμένο δακτυλίδι που την περιβάλλει.

Νέο Indian Chief Dark Horse

Για τους μοναχικούς καβαλάρηδες η Indian παρουσίασε το Dark Horse. Η μοτοσικλέτα της αμερικάνικης εταιρίας βασίζεται στο Chief Classic με το μαύρο ματ χρώμα να κυριαρχεί σχεδόν παντού.

 
Αν και διαφέρει στο χρώμα και σε κάποια στοιχεία του εξοπλισμού του, όπως είναι η μεγάλη μονή σέλα, το εντυπωσιακό Dark Horse παρουσιάζεται ως καινούριο μοντέλο από την αμερικάνικη εταιρία, ιδανικό για όλους εκείνους που αρέσκονται στο customizing. 

Σχεδόν όλες οι επιφάνειες του Dark Horse, εκτός από τη χρωμιωμένη εξάτμιση, έχουν καλυφθεί από μαύρη ματ βαφή και αυτή είναι και η μοναδική χρωματική επιλογή για τον αναβάτη που θα το προτιμήσει. Από πλευράς εξοπλισμού το Dark Horse έρχεται στη βασική του έκδοση με ABS, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί αλλά και cruise control, όπως δηλαδή και το Chief Classic. Διαφορά με τα υπόλοιπα Chief εντοπίζεται και στους τροχούς, οι οποίοι είναι χυτοί αλουμινίου στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αλλαγές στον μεγάλο Thunder Stroke 111, που έχει ντυθεί επίσης στο μαύρο ματ δεν υπάρχουν. Ο αερόψυκτος κινητήρας V2 των 1.811 κ.εκ. εξακολουθεί να αποδίδει περί τους 73 ίππους στις μόλις 4.500 σ.α.λ. –σύμφωνα με την ιστοσελίδα autoevolution- αλλά και 16,47 kgm στις ακόμη χαμηλότερες 3.000 σ.α.λ. 

Για το Dark Horse η Indian έχει δημιουργήσει 40 διαφορετικά αξεσουάρ, ώστε να έρθει στα αισθητικά και λειτουργικά μέτρα του αναβάτη του. Κάποια από τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την ερχόμενη ΄Ανοιξη με την γκάμα των αξεσουάρ να ολοκληρώνεται στις αρχές του καλοκαιριού.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ